Now Reading
Γιούλικα Σκαφιδά: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν τον ερχομό του γιού της

Γιούλικα Σκαφιδά: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν τον ερχομό του γιού της

Η μέλλουσα μαμά μετράει αντίστροφα για την πιο όμορφη μέρα και φτιάχνει το τέλειο παιδικό δωμάτιο!

Η γλυκιά αναμονή της γέννας είναι ένα μοναδικό διάστημα γεμάτο ανάμεικτα συναισθήματα για κάθε μέλλουσα μαμά. Συναισθήματα πολλά αλλά και ένας πυρετός προετοιμασίας για να υποδεχτεί κάθε ζευγάρι το νέο μέλος της οικογένειας.

Photo Credits: @ youlika.skafida/ instagram

Η Γιούλικα Σκαφιδά που περιμένει αρχές του νέου μήνα το αγοράκι της και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μοιράστηκε με τους διαδυκτιακούς της ακόλουθους τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο. Και μέσα από μια σειρά φωτογραφιών έδειξε τη διακόσμηση αλλά και τα έπιπλα που διάλεξε για τον μικρό πρίγκιπά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός καθώς ποζάρει μέσα στο παιδικό δωμάτιο διακρίνεται η ήρεμη διακόσμηση στις αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού, καθώς και πίνακες που κοσμούν τους τοίχους με ζώα και στοιχεία της φύσης. Μάλιστα δεν δίστασε να περιγράψει τα έπιπλα που διάλεξε για τον χώρο, και τη λειτουργικότητα του καθενός, ενώ διάφορα αξεσουάρ και παιχνίδια φαίνεται πως κάλυψαν τη λίστα της ηθοποιού με τα πρώτα απαραίτητα.

Photo Credits: @youlika.skafida/ instagram

Η αγαπημένη ηθοποιός πολλών επιτυχιών και του φετινού, εναλλακτικού Milky Way, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι και μετράει αντίστροφα τις μέρες για την ομορφότερη πρεμιέρα της ζωής της!

Με το καλό!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top