Now Reading
Ήρθε το το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE®

Ήρθε το το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE®

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μετρώντας πάνω από 150 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και με γνώμονα την επιστήμη γύρω από τη βρεφική διατροφή, η Nestlé για ακόμα μια φορά καινοτομεί, παρουσιάζοντας τα NANCARE, την πρώτη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά.
Κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του κάθε παιδί, είτε θηλάζει είτε τρέφεται με βρεφικό γάλα, βιώνει πολλές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς, αλλά και στιγμές που χρειάζονται λίγη επιπλέον φροντίδα και διατροφική υποστήριξη. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας για την ισορροπία στο πεπτικό τους σύστημα, λόγω λήψης κάποιας αντιβίωσης ή όταν απλά χρειάζονται βιταμίνη D για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Σε αυτές τις στιγμές, έρχονται τα νέα συμπληρώματα διατροφής Nestlé NANCARE®, με έναν συνδυασμό προσεκτικά επιλεγμένων βιταμινών ή/και θρεπτικών συστατικών, για να απαντήσουν στις πιο συχνές και καθημερινές ανάγκες των παιδιών.

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® DHA, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D&E περιέχει DHA, βιταμίνη D3 και βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, ενώ η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Διατίθεται σε μορφή σταγόνων και χορηγείται μαζί με θηλασμό, με ρόφημα ή με κουτάλι.

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA EQUILIBRIUM περιέχει γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες (GOS) και φρούκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS). Συνίσταται σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας που εμφανίζουν συχνά βρέφη και παιδιά. Διατίθεται σε φακελάκια σε μορφή σκόνης, τα οποία διαλύονται σε γάλα ή άλλο ρόφημα.

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA PRO περιέχει καλλιέργειες L.Rhamnosus και συμβάλλει στην ισορροπία του πεπτικού συστήματος κατά τη χρήση αντιβίωσης. Διατίθεται σε μορφή σταγόνων και χορηγείται μαζί με ρόφημα ή με κουτάλι.

Το συμπλήρωμα διατροφής Nestlé NANCARE® FLORA SUPPORT με L.Rhamnosus συμβάλλει στην ισορροπία του εντερικού μικροβιώματος, ενώ οι ολιγοσακχαρίτες 2’FL & LNnt που περιέχει, βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Διατίθεται σε φακελάκια σε μορφή σκόνης, τα οποία διαλύονται σε γάλα ή άλλο ρόφημα.

Δείτε Επίσης

Τα καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής Nestlé NANCARE αποτελούν τον νέο σύμμαχο των γονέων, με στόχο την ενίσχυση της φροντίδας και της υποστήριξης των παιδιών κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, θρέφοντας κάθε τους δυνατότητα!

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Nestlé NANCARE σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε ηλεκτρονικά φαρμακεία και στο www.nestlebaby.gr/brand/nancare

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top