Now Reading
30 λόγοι για τους οποίους μια μαμά αργεί πάντα στα ραντεβού της

30 λόγοι για τους οποίους μια μαμά αργεί πάντα στα ραντεβού της

Μήπως από τότε που γίνατε μητέρα έχετε «τσακωθεί» με τη συνέπεια;

Αν πριν από τη γέννα ήσασταν λίγο «χαλαρές» στα ραντεβού σας, πλέον μπορεί να φτάνετε ακόμα και σε ένα σημαντικό επαγγελματικό μίτινγκ αφού έχει τελειώσει. Αν πριν από τη γέννα φημιζόσασταν για τη βρετανική συνέπειά σας, τώρα έχετε ενδώσει κι εσείς στο ακαδημαϊκό τέταρτο. Δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα. Γιατί, όπως μπορείτε να εξηγήσετε και στους φίλους και συνεργάτες σας, μια μαμά έχει τουλάχιστον 30 λόγους να αργεί στα ραντεβού της:

1. Το νήπιό σας βγάζει ξανά και ξανά τις κάλτσες που προσπαθείτε να του φορέσετε, γιατί όπως σας λέει, για ένα μυστήριο λόγο «δεν έχουν μπει καλά».
2. Και τα δύο παιδιά σας σας ανακοινώνουν ότι θέλουν να κάνουν κακάκια ακριβώς τη στιγμή που φτάνετε στο κατώφλι της πόρτας.
3. Το μωρό αρχίζει να κλαίει γοερά και ανεξήγητα ακριβώς τη στιγμή που φτάνετε στο κατώφλι της πόρτας.
4. Το μωρό κάνει εμετό ακριβώς τη στιγμή που φτάνετε στο κατώφλι της πόρτας.
5. Δεν μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά σας (που μέχρι πριν από ένα δευτερόλεπτο, ήταν στην τσέπη σας).
6. Τα παιδιά σας τσακώνονται για το ποιο θα καθίσει πού στο αυτοκίνητο.
7. Το νήπιό σας αποφασίζει να αδειάσει όλο το παγούρι του πάνω στο κεφάλι του.
8. Το νήπιό σας αποφασίζει να κυνηγήσει το σκύλο σε όλο το σπίτι, αντί να κατευθυνθεί προς το κατώφλι της πόρτας. Και μετά, προτού φύγετε, πρέπει να του καθαρίσετε τα ρούχα από τις τρίχες του σκύλου.
9. Ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν εκατοντάδες μονές, αλλά ούτε ένα ζευγάρι όμοιες κάλτσες στο συρτάρι του παιδιού.
10. Το νήπιό σας θεωρεί ότι η στιγμή που φτάνετε στο κατώφλι της πόρτας είναι η ιδανική για να σας ρωτήσει γιατί βρέχει/πώς γεννιούνται τα μωρά/αν υπάρχει Θεός.
11. Ο γιος σας καταφέρνει να γρατζουνίσει το γόνατό του ενώ διανύει τα ελάχιστα μέτρα που χωρίζουν την έξοδο του σπιτιού από το αυτοκίνητο.
12. Το νήπιό σας, που μέχρι πριν από μερικά λεπτά αρνείτο πεισματικά να φάει οτιδήποτε, αποφασίζει ότι πεθαίνει της πείνας την ώρα που φτάνετε στο κατώφλι της πόρτας.
13. Δεν βρίσκετε την αγαπημένη πιπίλα του μωρού/ νηπίου σας, αλλά ούτε και καμία από τις δεκάδες άλλες δεκάδες πιπίλες που θεωρητικά υπάρχουν κάπου στο σπίτι.
14. Αδυνατείτε να ξεκολλήσετε το παιδί σας από τον υπολογιστή, που πέντε λεπτά πριν από το ραντεβού σας αποφάσισε να δει όλες τις σεζόν της Πέππας.
15. Η κόρη σας θεωρεί ότι είναι η ιδανική στιγμή να ξεσπάσει και να κοπανηθεί στο πάτωμα για κάτι που συνέβη πριν από ώρες.
16. Το νήπιό σας καταφέρνει να πασαλειφτεί με το φαγητό του από την κορυφή μέχρι τα νύχια τόσο άσχημα, που πρέπει όχι απλώς να το αλλάξετε αλλά και να το κάνετε μπάνιο.
17. Ενώ κατευθύνεστε προς την πόρτα με το μωρό στην αγκαλιά, διαπιστώνετε ότι κάτι σας μυρίζει άσχημα. Ναι, είναι το μωρό που έχει λερωθεί πατόκορφα με τα κακάκια του.
18. Καλείστε να γίνετε διαιτητής σε ένα καβγά ανάμεσα στα παιδιά σας, που τσακώνονται για το ποιον αγαπά ο σκύλος περισσότερο.
19. Δεν μπορείτε να βρείτε το κινητό σας (που μέχρι πριν από ένα δευτερόλεπτο, ήταν στην τσέπη σας).
20. Ενώ κατευθύνεστε προς την πόρτα με το μωρό στην αγκαλιά, διαπιστώνετε ότι το μωρό είναι ζεστό. Ναι, έχει δέκατα, και τώρα πρέπει να τηλεφωνήσετε στη γιαγιά/νταντά και να περιμένετε μέχρι να έρθει να το κρατήσει, γιατί πού να το παίρνετε μαζί σας μέσα στη βροχή και το κρύο…
21. Ο σκύλος σας αποφασίζει να κατουρήσει στο γυμνό δάπεδο του σπιτιού.
22. Το νήπιό σας ανακαλύπτει τη λιμνούλα με τα τσισάκια του σκύλου και την αντιμετωπίζει σαν ένα διασκεδαστικό νερόλακκο.
23. Το νήπιό σας καταφέρνει να γεμίσει με πιτσιλιές από τα τσισάκια του σκύλου, οπότε πρέπει όχι απλώς να το αλλάξετε αλλά και να το κάνετε μπάνιο.
24. Την ώρα που αλλάζετε πάνα στο μωρό, αποφασίζει να σχηματίσει ένα ωραιότατο «σιντριβανάκι», κάνοντας μούσκεμα και εσάς και τον εαυτό του.
25. Η κόρη σας αλλάζει δεκαπέντε φορές ρούχα μέχρι να βρει ένα σύνολο που θεωρεί ότι την κάνει όμορφη σαν πριγκίπισσα.
26. Ο γιος σας σάς λέει ότι πονάει το πόδι του και εσείς αποφασίζετε να το παίξετε γιατρός, προσπαθώντας να εντοπίσετε την εστία του πόνου. Μόλις περάσει η ώρα του ραντεβού σας, περνάει και ο πόνος ως διά μαγείας και ο γιος σας αρχίζει να καλπάζει στο σπίτι.
27. Δεν μπορείτε να βρείτε τα γυαλιά σας (τα φοράτε).
28. Πέντε λεπτά πριν από το ραντεβού σας, η κόρη σας αποφασίζει να ζωγραφίσει στο σαλόνι με νερομπογιές. Οι οποίες καταλήγουν οπουδήποτε αλλού εκτός από το χαρτί.
29. Το μωρό σας αρνείται πεισματικά να δεθεί στο καθισματάκι του, επιδεικνύοντας δύναμη σούπερ ήρωα, και εσείς παλεύετε για μερικά δευτερόλεπτα με το δίλημμα «συνέπεια στο ραντεβού ή ασφάλεια του μωρού;». Φυσικά, πάντα υπερισχύει το δεύτερο.
30. Το νήπιο αρνείται να πάει οπουδήποτε χωρίς την αγαπημένη μπουλντόζα του. Η οποία έχει σχεδόν φυσικό μέγεθος.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top