Now Reading
Το εργαστήρι συμμετέχει στην Ανθοκομική ‘Εκθεση Κηφισιάς

Το εργαστήρι συμμετέχει στην Ανθοκομική ‘Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 10 Μαΐου έως 26 Μαΐου 2024, (10:00π.μ-10:00μ.μ.), στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Η Ανθοκομική Έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα και τις αγορές τους σε έναν πανέμορφο χώρο.

Φέτος, «Το Εργαστήρι» θα βρεθεί για 3η χρονιά στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στο περίπτερο 53 και σας καλούμε όλους να μας επισκεφθείτε για να θαυμάσετε και να προμηθευτείτε τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες των ωφελούμενων του φορέα μας, αλλά και να ενημερωθείτε για το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Το Εργαστήρι –Λίλιαν Βουδούρη» καθώς και στις 5 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Όλοι μας, στις δύσκολες στιγμές που ζούμε, καλούμαστε να δώσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας, της ψυχής μας και της σκέψης μας, ένα κομμάτι ανθρωπιάς. Ένα μόνο λιθαράκι είναι αρκετό για να κρατήσει τα χαμόγελα και τα όνειρα ζωντανά.

Δείτε Επίσης

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top