Now Reading
Τα μυστικά ενός μοναδικού καλοκαιριού: Μυστήριο, ταξίδια σε όλο τον κόσμο, υπέροχες δραστηριότητες και περιπέτεια

Τα μυστικά ενός μοναδικού καλοκαιριού: Μυστήριο, ταξίδια σε όλο τον κόσμο, υπέροχες δραστηριότητες και περιπέτεια

Απολαυστικές σελίδες υπέροχων βιβλίων που θα κάνουν το καλοκαίρι σας εντελώς φανταστικό!

Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία, ξεγνοιασιά, χαλάρωση. Αλλά επίσης σημαίνει περιπέτεια, ταξίδια, μυστήριο και υπέροχες δραστηριότητες. Κι όλα τα παραπάνω γίνονται ακόμα πιο μαγικά αν προσθέσουμε μερικές έξτρα δόσεις φαντασίας. Και το καλύτερο μέρος για να βρούμε αυτό το πολύτιμο συστατικό είναι τα βιβλία. Βιβλία που θα κάνουν το καλοκαίρι των παιδιών ακόμα πιο απολαυστικό!

Έτοιμοι να γυρίσουμε όλο τον κόσμο;

Σίγουρα με τη φαντασία είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις τον γύρο του κόσμου και σε λιγότερο από 80 ημέρες. Οι κατάσκοποι της γεωγραφίας είναι εδώ για περιπλανηθείς σε υπέροχους τόπους και με την ιδανική παρέα. Γνώσεις, μυστήριο, περιπέτεια, δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις σε μια σειρά βιβλίων που ήδη μετράει 4 ιστορίες. Από το «Μήνυμα στο Μανχάταν» της Μαρίας Ρουσάκη, στο «Ένας σαμουράι, ένα σπαθί και το κεράσι της ζωής» της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου, και το «Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες» της Λίνας Μουσιώνη έχουμε πλέον στα χέρια μας και «Το μυστικό των Βίκινγκς» της Μάγιας Δεληβοριά.

Η Αμαλία και η Ρόη είναι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας με κωδικά ονόματα σπουδαίων εξερευνητριών, κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Μαζί με τη γιαγιά Μαρία που έχει ξεκινήσει τη δική της εξερεύνηση, θα επισκεφτούν τα ξαδέρφια τους Λίνα και Στέλιο που πια ζουν στο Όσλο της Νορβηγίας και θα αναζητήσουν τη λύση του μυστηρίου. Ποιο είναι άραγε το «λαμπρό πλοίο» που κρύβει τον φάκελο με την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Πορτολάνος; Θα καταφέρουν να ανακαλύψουν την πυξίδα των Βίκινγκς που κρύβει ένα από τα μυστικά της ζωής;

Θέλετε περισσότερη γεωγραφία;

Μέχρι να βγει η συνέχεια της σειράς κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι λαχταράτε έξτρα δόσεις γεωγραφίας έχουμε την ιδανική πρόταση για εκείνες τις θερμές ώρες που θες απεγνωσμένα μια δραστηριότητα να σε δροσίσει αλλά δεν έχεις κουράγιο να βγεις καν από το δωμάτιο. Η σειρά «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ!» περιλαμβάνει ακτίβιτι μπουκ για παιδιά αλλά και για μεγάλους (μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο δικό τους).

.

Μικρά Γεωγραφόπουλα (αλλά και μεγάλα), η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το ακτίβιτι μπουκ για μικρούς φαν της γεωγραφίας που θα μας αποκαλύψει τα μυστικά είναι εδώ! 96 σελίδες απόλυτης διασκέδασης και σπαζοκεφαλιάς.

Μπορεί η γνώση να είναι απολαυστική;

Μα καλά γνώση καλοκαιριάτικα; Οκ, μην τρομάζετε δεν θα σας στείλουμε πίσω στο σχολείο, αν κι ίσως χρειαστείτε ένα τετράδιο… Η σειρά βιβλίων «Ολίβια Μυστικό Τετράδιο» έχει για ηρωίδα ένα κορίτσι που αγαπά τις εφευρέσεις, κρύβει τα πιο περίεργα πράγματα στην ντουλάπα πειραμάτων, λύνει παράξενα μυστήρια και περιγράφει τα πάντα στο μυστικό τετράδιό της! Στη 12η περιπέτεια της σειράς «Παιχνίδιαστο νερό», η Ολίβια πάει… διακοπές, σε μια άκρως καλοκαιρινή περιπέτεια.

Η σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστή τη μικρή Ολίβια ανήκει στην παιδική λογοτεχνία – STEM.

Με έξυπνο τρόπο, κάθε βιβλίο προάγει τις ανθρώπινες αξίες, όπως η φιλία, μέσα από το χιούμορ και οξύνει τη φαντασία των μικρών αναγνωστών. Ακολουθήστε την σε μια ιστορία με δροσερά απρόοπτα και πολύ γέλιο.

Ώρα για μυστήριο

Αν διψάτε για μυστικές αποστολές ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε την απολαυστική και έξυπνη σειρά μυστηρίου όπου 2 παιδιά και ένα πανέξυπνο σκυλάκι μεταμορφώνονται σε ατρόμητους ντετέκτιβ, έτοιμοι να ξεδιαλύνουν μυστήρια. Ο Ντιέγκο, Η Τζιούλια και ο Σέργουφ Χόλμς! Στη 17η περιπέτεια της σειράς «Παιχνίδια με τη φωτιά» ένας αδίστακτος δράστης προκαλεί χάος, βάζοντας φωτιά σε κτίρια της πόλης. Η Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο. Ποιος κρύβεται πίσω από τον πυρομανή δράστη;

Δείτε Επίσης

Όταν το μυστήριο χτυπήσει την πόρτα σου, φώναξε τον… Σέργουφ Χολμς!

Πάμε μια βόλτα με το ποδήλατο

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να μάθεις ποδήλατο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του βιβλίου Πέντε, Δέκα, Δεκαπέντε, ο Φρανκ και ο Μπερτ επιστρέφουν με μια νέα σπαρταριστή ιστορία… ισορροπίας και γέλιου! Ο συγγραφέας Chris Naylor-Ballesteros, μας παραδίδει μια αστεία και πρωτότυπη ιστορία,  για τη φιλία και την επιμονή, με πρωταγωνιστές τους απίθανους Φρανκ και Μπερτ που διδάσκουν στα παιδιά τη δύναμη του «μαζί».

 

Στο «Ίσια το τιμόνι» οι δύο φίλοι ξεκινούν για μια μεγάλη βόλτα με τα ποδήλατα. «Ίσια το τιμόνι», φωνάζει ο Φρανκ, αλλά ο Μπερτ οδηγεί συνεχώς ζιγκ ζαγκ, ώσπου… ΟΥΠΣ! πέφτει κάτω. Πώς θα καταφέρει ο Μπερτ να μάθει ποδήλατο; Ο Φρανκ έχει ένα έξυπνο σχέδιο και είναι σίγουρος… πολύ σίγουρος… ότι θα πετύχει!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top