Now Reading
Ο Ράιαν Ρέινολντς αφιερώνει στο τέταρτο παιδί του τη δημιουργία της νέας του εκπομπής “Bedtime Stories”

Ο Ράιαν Ρέινολντς αφιερώνει στο τέταρτο παιδί του τη δημιουργία της νέας του εκπομπής “Bedtime Stories”

Ετοιμαστείτε να σας βάλει για ύπνο ο Ryan Reynolds με τη νέα του εκπομπή Bedtime Stories with Ryan

Τα παιδιά μπορούν να αποτελέσουν μεγάλη έμπνευση για τους γονείς τους, ακόμη και από την πρώτη μέρα της ζωής τους. Την Πέμπτη, ο Ryan Reynolds μοιράστηκε ότι η ιδέα του για ένα νέο σόου που κυριολεκτικά αποκοιμίζει το κοινό συνελήφθη την πρώτη μέρα της ζωής του τέταρτου παιδιού του… μια μέρα που μπορεί να μαντέψετε ήταν μια πολύ άγρυπνη μέρα για όλους στην οικογένεια των έξι ήδη ατόμων.

«Η ιδέα για ένα σόου που φτιάχτηκε για να βοηθήσει όλους να κοιμηθούν γεννήθηκε την ίδια μέρα με το τέταρτο παιδί μου», έγραψε ο Ryan Reynolds σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 15 Ιουνίου για τη νέα του εκπομπή. «Ανυπομονώ να παρακολουθήσετε τις Bedtime Stories».

Το δημοσίευσε μαζί με το επίσημο τρέιλερ του Bedtime Stories, στο οποίο εμφανίζεται ο Reynolds σε ένα ζεστό, μαγικό σπίτι, ντυμένος με πιτζάμες και περιτριγυρισμένος από βιβλία. Κάποια στιγμή, διαβάζει σε ένα ζευγάρι πρόβατα, χωμένα στο κρεβάτι.

«Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο μέρος με τις ιστορίες; Τις θυμάσαι. Μένουν μαζί σου», λέει στο τρέιλερ, με την πιο χαλαρωτική φωνή που χρησιμοποίησε ποτέ. «Και θέλω να σου πω μια ιστορία πριν τον ύπνο».

«Ανάπαυσε τα κουρασμένα σου κόκαλα», συνεχίζει, βγαίνοντας στην ταράτσα του σπιτιού και κοιτάζοντας τον νυχτερινό ουρανό. «Και ό,τι κι αν κάνεις, μην… αποκοιμηθείς».

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου στο Maximum Effort Channel στο Fubo. Το κανάλι, το οποίο είναι επίσης νέο, είναι μια συνεργασία μεταξύ του δημιουργικού πρακτορείου του Reynolds, Maximum Effort, και της Fubo, μιας ανερχόμενης εταιρείας ροής. Θα υπάρξουν 15 επεισόδια, στα οποία ο Reynolds «διαβάζει νέες και κλασικές ιστορίες πριν τον ύπνο σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το μυαλό και την ψυχή σας (αλλά και τη δική του)», σύμφωνα με τη λεζάντα του τρέιλερ.

Ο 46χρονος μπαμπάς είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Blake Lively και το ζευγάρι #marriagegoals έχει τέσσερα παιδιά και μια από τις πιο διασκεδαστικές και υγιείς σχέσεις στο Χόλιγουντ. Μεγαλώνουν τις κόρες James, 8, Inez, 6 και Betty, 3, καθώς και ένα νέο μωρό, του οποίου το όνομα και το φύλο δεν έχουν αποκαλυφθεί από τη γέννησή του, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Δείτε Επίσης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με σαφή στόχο να κοιμίσουμε τους ανθρώπους», είπε ο Ρέινολντς σε ένα δελτίο τύπου. «Αυτή η παράσταση ήταν στην πραγματικότητα ένα όνειρό μου για λίγο. Η ώρα της ιστορίας είναι ένα βασικό στοιχείο της νύχτας μας σπίτι και είναι μια καθημερινή υπενθύμιση της δύναμης της αφήγησης».

«Το Bedtime Stories with Ryan είναι ένας μαγικός συνδυασμός χαράς και χαλάρωσης», συνέχισε στην κυκλοφορία η Pamela Duckworth, επικεφαλής των Fubo Studios. «Αυτές μπορεί να είναι θρυλικές ιστορίες, αλλά η φωνή και η προσωπικότητα του Ryan ενισχύουν την καθεμία, μετατρέποντάς τες σε κλασικές για μια νέα γενιά. Το Bedtime Stories with Ryan είναι η τέλεια πρωτότυπη εκπομπή για να ξεκινήσει το πρόγραμμα του Maximum Effort Channel με μέγιστη άνεση».

Ο Reynolds ανακοίνωσε το 2021 ότι έκανε μια παύση στην υποκριτική του καριέρα για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Αλλά φαίνεται ότι η οικογένειά του ήταν η κύρια έμπνευση για να επιστρέψει στην οθόνη, έστω και με αυτόν τον μικρό, νυσταγμένο τρόπο.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top