Now Reading
Μιλήστε με την ειδική παιδαγωγό του CHILDIT

Μιλήστε με την ειδική παιδαγωγό του CHILDIT

Γράψτε στην ειδική μας παιδαγωγό και λάβετε την απάντηση σας

ΜΑΙΡΗ ΦΙΛΙΑ

Η Μαίρη Φίλια γεννήθηκε στο Σϋδνευ και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Λονδίνο ψυχολογία και εν συνεχεία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στις Εργασιακές Σπουδές και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παράλληλα με τις σπουδές της υποστήριξε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης στο Great Osmond Hospital του Λονδίνου σε παιδιά και εφήβους βραχείας ή/και μακράς νοσηλείας .
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εξειδικεύτηκε στη διάγνωση και στη συμβουλευτική γονέων καθώς και στην αποκατάσταση ειδικών μαθησιακών δυσκολιών στην ανάγνωση, κατανόηση, γραφή-γραπτή έκφραση και στα μαθηματικά. Έκτοτε εργάζεται με παιδιά, εφήβους και γονείς σε ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα ,παιδικούς σταθμούς και σε κατ’ οίκον συνεδρίες.
Στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια σε σχέση με το αντικείμενό της ( ψυχοπαθολογία παιδιού , εφήβου και ενήλικα, παιγνιοθεραπεία κ.α). Συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη μετεκπαίδευσή της σε μια εμπλουτισμένη μορφή της συστημικής ψυχοθεραπείας «SANE» (systems-attachment-Narrative-Encephalon) η οποία συνδυάζει τη συστημική προσέγγιση με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, τις αρχές της αφηγηματικής ψυχολογίας και τα σύγχρονα ευρήματα στον τομέα των νευροεπιστημών.

 

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top