Now Reading
Μεταμορφώστε τη στιγμή του μπάνιου στην πιο όμορφη στιγμής της ημέρας

Μεταμορφώστε τη στιγμή του μπάνιου στην πιο όμορφη στιγμής της ημέρας

Καθημερινό μπανάκι με τα εξειδικευμένα, για κάθε τύπο δέρματος, προϊόντα Mustela®

Το μπάνιο είναι πολύ σημαντικό για το μωρό σας, καθώς εκτός από το γεγονός ότι διατηρεί το δέρμα του καθαρό, συμβάλλει στην ανάπτυξη των αισθήσεών του. Είναι επίσης μια μοναδική στιγμή συναισθηματικής επαφής μαζί σας. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη ρουτίνα του ύπνου, καθώς το μωρό χαλαρώνει και μπορεί να κοιμηθεί πιο εύκολα.

Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για πάνω από 60 χρόνια, ανακάλυψε ότι, όπως το δέρμα των ενηλίκων, έτσι και τα μωρά γεννιούνται με τον δικό τους τύπο δέρματος, ο οποίος έχει εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης. Έτσι, δημιούργησε σειρές προϊόντων για το Κανονικό, Ξηρό, Ευαίσθητο ή Ατοπικό δέρμα που αφορούν το καθημερινό μπάνιο του μωρού, με συστατικά φυσικής προέλευσης που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης ανά τύπο δέρματος, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στη χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης.

Ανακαλύψτε τον τύπο δέρματος του μωρού σας και ξεκινήστε την προετοιμασία της ρουτίνας μπάνιου επιλέγοντας ένα από τα βραβευμένα, ως «Baby Bathtime Product of the Year», προϊόντα της εξειδικευμένης σειράς μπάνιου, όπως το Απαλό Αφροντούς για Σώμα & Μαλλιά για το Κανονικό Δέρμα, το Ενυδατικό Αφροντούς Σώματος & Μαλλιών για το Ξηρό Δέρμα, το Καταπραϋντικό Αφροντούς για Σώμα & Μαλλιά για το Ευαίσθητο Δέρμα ή το Αφροντούς STELATOPIA® για Σώμα & Μαλλιά για το Ατοπικό Δέρμα. Στη συνέχεια, ζεστάνετε τον χώρο (προτεινόμενη θερμοκρασία δωματίου από 20 °C έως 22 °C) και το νερό (περίπου στους 37 °C) στη μπανιέρα με τη βοήθεια ενός θερμομέτρου μπάνιου. Φροντίστε να έχετε δίπλα σας ό,τι θα χρειαστείτε όπως: πετσέτα, προϊόντα περιποίησης, ενυδατικά προϊόντα, πάνα, καθαρά ρούχα… Αφαιρέστε τα ρουχαλάκια από το μωρό σας και καθαρίστε τους γλουτούς του.

Μέσα στο μπάνιο, προσφέρετε στο μωράκι σας τον απαραίτητο χρόνο για να ευχαριστηθεί, να παίξει με το νερό αλλά και να χαλαρώσει. Μόλις τελειώσετε με το μπάνιο, τυλίξτε αμέσως το μωρό σας μέσα στην πετσέτα και στεγνώστε το απαλά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη μηρογεννητική περιοχή και τις πτυχές (μηροί, μασχάλες, λαιμός, πόδια). Συνεχίστε τη ρουτίνα, ενυδατώνοντας το δέρμα του κάνοντας του μασάζ σε όλο το σώμα με την Κρέμα Ενυδάτωσης Mustela® Hydra Bébé για το Κανονικό Δέρμα. Ολοκληρώστε την ενυδάτωση του δέρματος με τη Mustela® Hydra Bébé για το Πρόσωπο. Για τους υπόλοιπους τύπους δέρματος, επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης Mustela® για κάθε τύπο δέρματος.

Μεταμορφώστε τη στιγμή του μπάνιου στην πιο όμορφη στιγμής της ημέρας με τη σειρά προϊόντων Mustela®, που διατίθεται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Δείτε Επίσης

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top