Now Reading
Κατάστημα παιχνιδιών που αναγκάστηκε να κλείσει δώρισε το στοκ του σε παιδιά που έχουν καρκίνο

Κατάστημα παιχνιδιών που αναγκάστηκε να κλείσει δώρισε το στοκ του σε παιδιά που έχουν καρκίνο

Όταν μια δύσκολη κατάσταση γίνεται αφορμή για προσφορά αγάπης

Η ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης που αναγκάστηκε να κλείσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετέτρεψε την ατυχία της σε χαρά για το Bottomless Toy Chest, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που μοιράζει παιχνίδια σε παιδιά που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο, στο Canterbury Village.

Η Marie Liburdi ήταν η ιδιοκτήτρια του Teaching Toys και έχει χάσει δύο επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να δωρίσει το απόθεμα του καταστήματός της αφού είδε ένα θέμα στο κανάλι FOX 2 σχετικά με μια δράση παιχνιδιών στο Canterbury Village που οργανώθηκε από το The Bottomless Toy Chest. Ο οργανισμός παρέχει παιχνίδια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε παιδιά με καρκίνο.

«Είναι μια οικονομική καταστροφή για πολλές μικρές επιχειρήσεις», δήλωσε η Liburdi. «Δεν ξέρω ένα κατάστημα παιχνιδιών όπου τα παιδιά να μπορούν να έρθουν και να αγγίξουν και να παίξουν και να δοκιμάσουν και να χρησιμοποιήσουν υλικά … Ο κορωνοϊός και τα μικρόβια, είναι απλώς μια κατάσταση χωρίς νίκη».

Η Mickey Guisewite, εκτελεστική διευθύντρια του The Bottomless Toy Chest, ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα, αφού ο γιος της που έχει πλέον μεγαλώσει ξεπέρασε τον καρκίνο του που είχε ως παιδί.

«Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά μέσω της μαγείας των παιχνιδιών», δήλωσε η Guisewite. «Αφού τελείωσε τη θεραπεία του ο γιος μου, εννοώ, πραγματικά, αυτό στη συνέχεια ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι».

Μετά το κλείσιμο της επιχείρησής της, η Liburdi δώρισε το υπόλοιπο απόθεμα στο The Bottomless Toy Chest.

Δείτε Επίσης

«Η λήψη αυτών των παιχνιδιών αυτή τη στιγμή θα μας βοηθήσει όχι μόνο να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας αλλά και να το επεκτείνουμε», δήλωσε η Guisewite.

Είναι κάτι το θλιβερό όταν επιχειρήσεις αναγκάζονται να κλείσουν λόγω των δύσκολων συνθηκών, ωστόσο είναι μια πηγή ελπίδας και αισιοδοξίας να βλέπεις ανθρώπους με τέτοιο απόθεμα ψυχής να πραγματοποιούν τόσο σημαντικές πράξεις αγάπης και προσφοράς.

Ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών ας σκεφτούμε όλοι μας τι παραπάνω έχουμε ή τι μπορούμε να μοιραστούμε με ανθρώπους που είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση ή έχουν προβλήματα υγείας.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top