Now Reading
Και φροντίζεις και καθαρίζεις!

Και φροντίζεις και καθαρίζεις!

Έφτασε μια ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών, ειδικά σχεδιασμένη για τα βρεφικά ρούχα και σκεύη

Είναι ένα τόσο δα αγαπημένο πλασματάκι κι όμως μπορεί να ξεσηκώνει με ένα κλάμα όλη τη γειτονιά, να κρατάει άγρυπνους τους γονείς του όλη τη νύχτα και να προκαλεί ένα …μικρό βουνό άπλυτα. Κι αν το κλάμα και η αϋπνία δεν είναι καθημερινή υπόθεση, η στοίβα με τα λερωμένα ρούχα, τα μπιμπερό και τις πιπίλες του αλλά και τα παιχνίδια του δεν τελειώνει ποτέ.
Πώς μπορεί να γίνει το πλύσιμο ρούχων και σκευών μια πιο απλή υπόθεση; Έχοντας για σύμμαχο τα κατάλληλα καθαριστικά! Ποια είναι αυτά; Η μαμά Εύρηκα ξέρει ότι χρειάζονται ειδικά σχεδιασμένα απορρυπαντικά, υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα.

Για τα ρουχαλάκια και τα σεντονάκια που έρχονται σε άμεση επαφή με το δερματάκι του μωρού, αλλά και για τα ρούχα όλης της οικογένειας, μπορείς να εμπιστευθείς άφοβα το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα Baby. Χάρη στο 100% φυτικό πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι εγγυάται τόσο την απαλή περιποίηση, όσο και την αποτελεσματική καθαριότητα.
Αν αναζητάς καθαριστική δράση από τους 30 βαθμούς, επίλεξε το Εύρηκα Baby Πολυκαθαριστικό λεκέδων.

Δείτε Επίσης

Είναι η νέα, πρωτοποριακή λύση με 0% άρωμα, χρωστικές και φωσφορικά, επίσης υποαλλεργικό & δερματολογικά ελεγμένο. Εξαφανίζει τους λεκέδες και σε κάθε πλύση κάνει τα ταλαιπωρημένα ρουχαλάκια σαν καινούρια!
Για τα βρεφικά «κουζινικά» υπάρχει το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby. Συνδυάζει την αγνότητα με την αποτελεσματικότητα χάρη στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι.
Τα προϊόντα Εύρηκα Baby καθαρίζουν σαν Εύρηκα, περιποιούνται σαν χάδι! Θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα; Έφτασε η κατάλληλη στιγμή! Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό Εύρηκα Baby απαντώντας απλές και διασκεδαστικές ερωτήσεις! Οι τυχεροί που θα κληρωθούν, θα κερδίσουν δωροσακούλες γεμάτες προϊόντα Εύρηκα Baby.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη φροντίδα του μωρού επισκεφτείτε το eurekababy.gr.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top