Now Reading
Δροσιζόμαστε απολαμβάνοντας μια «Βουτιά στη Βυθούπολη»

Δροσιζόμαστε απολαμβάνοντας μια «Βουτιά στη Βυθούπολη»

Το φαντασμαγορικό musical που αξίζει να δεις online

Η θεατρική παράσταση «Ψαρόσουπα – Βουτιά στη Βυθούπολη», έγινε αναμφισβήτητα το πιο περιζήτητο παιδικό musical τους περασμένους μήνες, στο θέατρο Παλλάς. Μπορεί η νέα πραγματικότητα να έφερε το κλείσιμο και των θεάτρων, όμως τα καλά νέα της υπόθεσης είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε οικογενειακά την μοναδική αυτή παράσταση, αφού τώρα είναι διαθέσιμη και online.

Η κλασική και επτά φορές best seller «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Δ. Λεμπέση ήρθε με μια ολοκαίνουργια ιστορία , σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και πρωτότυπη μουσική του Γιώργου Λεμπέση. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό musical, μια ξεχωριστή και άκρως διασκεδαστική ιστορία, γεμάτη χορό, τραγούδια και χιούμορ, που υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους. Τα μοναδικά σκηνικά, τα υπέροχα κοστούμια και φυσικά οι ξεχωριστές ερμηνείες, συνέβαλαν στην δημιουργία αυτής της θεαματικής παράστασης.

Με μια “Βουτιά στη Βυθούπολη”, μικροί και μεγάλοι γνωρίζουμε τους ήρωες από όλες τις ιστορίες της σειράς σε ένα μουσικό υπερθέαμα και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στο παιδικό θέατρο. Ο Μέμος Μπεγνής, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η Idra Kayne και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ρόλο του Βρασίδα του Αχινού, είναι οι βασικοί οικοδεσπότες αυτής της περιπέτειας μαζί με 15 ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές επί σκηνής!

Δείτε Επίσης

Αφού τα παιδιά μένουν ακόμα σπίτι, ευκαιρία είναι να φτιάξουμε ένα μεγάλο μπολ ποπ κορν και να κάνουμε μια online «Βουτιά στη Βυθούπολη». Δείτε την παράσταση εδώ:

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top