Αλλαγή πάνας με τη φροντίδα της Mustela® - Childit
Now Reading
Αλλαγή πάνας με τη φροντίδα της Mustela®

Αλλαγή πάνας με τη φροντίδα της Mustela®

Με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από την πρώτη μέρα της γέννησης

 

Καθημερινά, η βρεφική επιδερμίδα και ιδιαίτερα η μηρογεννητική περιοχή ταλαιπωρείται αρκετά από την τριβή, αλλά και από την υγρασία στο εσωτερικό της πάνας. Ο προσεκτικός καθαρισμός της περιοχής αυτής και η αλλαγή της πάνας είναι σημαντικές διαδικασίες για την καθαριότητα και την υγεία του δέρματος του μωρού.

Πριν από κάθε αλλαγή πάνας, απαιτείται σχολαστικός καθαρισμός της περιοχής με εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού. Τα βραβευμένα ως «Babycare Product of the Year» Μωρομάντηλα Καθαρισμού Mustela® με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης (συμπεριλαμβανομένων των αβοκάντο και αλόε βέρα), μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μηρογεννητική περιοχή για τον καθαρισμό της, όπως και σε όλο το υπόλοιπο σώμα. Είναι απαλά, υποαλλεργικά και αφήνουν το δέρμα του μωρού ενυδατωμένο. Ιδανικά για γρήγορο καθαρισμό, χωρίς ξέβγαλα εντός και εκτός σπιτιού, μένουν πάντα φρέσκα, χωρίς να στεγνώνουν, χάρη στο επανασφραγιζόμενο άνοιγμά τους.


Μετά την κάθε αλλαγή πάνας και για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ενοχλητικών ερεθισμών, είναι απαραίτητη η χρήση μιας κρέμας με επανορθωτικές ιδιότητες. Η  βραβευμένη ως «Babycare Product of the Year» νέας γενιάς Kρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela® VBC 1>2>3, με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, έχει ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες στην πηγή τους, ενώ είναι η μοναδική κρέμα αλλαγής πάνας που παρέχει τριπλή δράση (προλαμβάνει, καταπραΰνει, επανορθώνει) στη μηρογεννητική περιοχή, χάρη στα πατενταρισμένα ενεργά συστατικά της.

Δείτε Επίσης

Με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα Mustela® που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από την πρώτη μέρα της γέννησης, μπορείτε να προσφέρετε στο μωρό σας την καθημερινή καθαριότητα και προστασία που χρειάζεται. Όλη η σειρά διατίθεται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top