Now Reading
Μασούτης: Η ελληνική οικογενειακή εταιρεία Μασούτης νοιάζεται για τους εργαζόμενους

Μασούτης: Η ελληνική οικογενειακή εταιρεία Μασούτης νοιάζεται για τους εργαζόμενους

…και αποδεικνύει το «εδώ, για σένα»

«Η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στις 10 Δεκεμβρίου στην καταβολή του ποσοστού 30% επί των καθαρών κερδών, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί το 2019. Μόλις έχουμε τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους, θα δοθεί η διαφορά που θα οφείλεται βάσει των κερδών του 2020, δηλαδή θα λάβετε τον Μάρτιο του 2021 ένα επιπλέον ποσό που σας αναλογεί. Το ποσό αυτό που θα διανεμηθεί άμεσα ανέρχεται συνολικά σε 3.000.000».

Αυτή την ενέργεια από καρδιάς, που έγινε πραγματικότητα χρειαζόταν η αγορά. Και όχι μόνο. Οι εργαζόμενοι της ελληνικής αλυσίδας Μασούτης αισθάνονται δικαιωμένοι. Δικαιωμένοι για το πόσο η επιχειρηματική τους οικογένεια κάνει τις εθελοντικές της δεσμεύσεις, πράξεις.

«Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να ξεπερνάμε επάξια τις προκλήσεις και τα εμπόδια. Με εφόδιο αυτή τη βεβαιότητα, θα προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά την επόμενη χρονιά. Μαζί» τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ Γιάννης Μασούτης.

Δείτε Επίσης

Και, όπως υποστηρίζει κάποιος που γνωρίζει το χώρο της λιανικής καλά εδώ και χρόνια τώρα, όλοι, ακόμα και οι ανταγωνιστές του, δεν μπορούν να αρνηθούν ότι ο Μασούτης νοιάζεται για τους υπαλλήλους του και τονίζει συχνά ότι «η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας».

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top