Now Reading
Flower power: Σε τι ξεχωρίζουν τα μωρά που γεννιούνται τον Μάιο

Flower power: Σε τι ξεχωρίζουν τα μωρά που γεννιούνται τον Μάιο

Στο απόγειο της άνοιξης ξέρουν, μεταξύ άλλων, να χαίρονται και να είναι δημιουργικά

Τα παιδιά που έχουν γενέθλια του Μαΐου, όπως κι εκείνα του Απριλίου, γιορτάζουν το πνεύμα της αναγέννησης και της ανανέωσης που έρχεται με τον ζεστό καιρό. Καθώς τα χρώματα να είναι πλούσια, τα λουλούδια είναι υπέροχα ανθισμένα και υπάρχει μια γενική αίσθηση αισιοδοξίας για τον κόσμο. Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο τα γενέθλια αυτού του μήνα είναι ξεχωριστά! Υπάρχουν πολλά δυνατά χαρακτηριστικά που κουβαλάνε στην προίκα τους.
Ο μήνας ξεκινάει με τη γιορτή των λουλουδιών της Πρωτομαγιάς και προσφέρει μερικές πολύ σημαντικές οικογενειακές γιορτές, οπότε όποιος έχει ένα μωρό Μαΐου μπορεί να δει τα γενέθλια και την Ημέρα της Μητέρας τον ίδιο μήνα – διπλασιάστε τον χρόνο οικογενειακού δεσμού. Η έρευνα δείχνει επίσης καλά αποτελέσματα για τα νεογέννητα μωρά που σχετίζονται τόσο με τη σωματική τους υγεία (γενικά είναι αρκετά υγιή) όσο και με την ψυχική τους υγεία (έχουν επίσης θετική στάση).

Ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου ή των Διδύμων

Τα Ταυράκια, ή αυτοί που γεννήθηκαν μεταξύ 1 και 20 Μαΐου, λέγεται ότι είναι έξυπνα, φιλόδοξα και αξιόπιστα. Τα μωρά που γεννιούνται μετά τις 21 Μαΐου είναι τα Δίδυμοι, που λέγεται ότι είναι πιο παθιασμένα και δυναμικά.

Τα λουλούδια γέννησής τους είναι κρίνος της κοιλάδας

Είναι κατάλληλο, γιατί αυτό το λουλούδι είναι επίσης γνωστό ως κρινάκι του Μαΐου. Η άνθιση συμβολίζει μια σειρά από καλά χαρακτηριστικά, όπως ταπεινότητα, αγνότητα, γλυκύτητα, αγνότητα και τύχη στην αγάπη. Το δέντρο hawthorn σχετίζεται επίσης με τα γενέθλια του Μαΐου κι αντιπροσωπεύει την αγάπη και την προστασία. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα μωρά Μαΐου έχουν πολλή αγάπη στη ζωή τους.

Ο πολύτιμος λίθος τους είναι το σμαράγδι

Για τα παιδιά του Μαΐου, υπερισχύει το πράσινο. Το χρώμα αντιπροσωπεύει την άνοιξη και την αναγέννηση, όπως φαίνεται και στον πολύτιμο λίθο τους που είναι το σμαράγδι. Τα σμαράγδια συνδέονται επίσης με την προοπτική, την καλή τύχη και τη νεότητα, σύμφωνα με την American Gem Society.

Υπάρχουν πολλά διάσημα αστέρια του Μαΐου

Εάν τα γενέθλιά σας είναι τον Μάιο, είστε σε καλή παρέα: όπως η Βασίλισσα Βικτώρια, η Όντρεϊ Χέπμπερν, ο Μίλς Ντέιβις, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Πάτι Λαμπέλ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζάνετ Τζάκσον μερικά από τα διάσημα αστέρια.

Ασκούν ένα εύρος επαγγελμάτων

Ενώ οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ορισμένοι μήνες γέννησης συσχετίζονται έντονα με ορισμένα επαγγέλματα – οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο είναι πιο πιθανό να γίνουν οδοντίατροι, για παράδειγμα – «λέγεται ότι ο Απρίλιος και ο Μάιος έχουν μια αρκετά ομοιόμορφη γκάμα επαγγελμάτων», αναφέρει η Telegraph.

Είναι πιο πιθανό να βλέπουν τη φωτεινή πλευρά

Σύμφωνα με το Time, τα μωρά που γεννήθηκαν την άνοιξη παίρνουν υψηλή βαθμολογία στην κλίμακα των υπερθυμιών, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μια γενική αίσθηση αισιοδοξίας για αυτά. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που γεννήθηκαν τον Μάιο τείνουν να βλέπουν τη θετική πλευρά.

Είναι αρκετά υγιείς

Η έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια δείχνει ότι τα άτομα που γεννήθηκαν τον Μάιο έχουν τον χαμηλότερο κίνδυνο ασθένειας – ένας άλλος λόγος για να είναι αισιόδοξοι.

Δείτε Επίσης

Τα μωρά είναι τα πιο μικρά

Ορισμένες μελέτες λένε ότι τα μωρά με το χαμηλότερο βάρος γέννησης γεννιούνται τον Μάιο – που σχετίζεται με τη χαμηλότερη ποσότητα βιταμίνης D στη μήτρα κατά τη διάρκεια μιας χειμερινής εγκυμοσύνης.

Αισθάνονται αρκετά τυχεροί

Μια μελέτη που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξε ότι ο Μάιος είναι ο πιο τυχερός μήνας γέννησης και ο Οκτώβριος είναι ο πιο άτυχος. Θα μπορούσε να έχει σχέση με αυτή την αισιοδοξία, καθώς οι θετικές στάσεις έχουν συσχετιστεί με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Τους αρέσει να ξενυχτάνε

Μελέτες δείχνουν ότι τα μωρά που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι νυχτερινές κουκουβάγιες σε σύγκριση με τους καλοκαιρινούς ομολόγους τους, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για κάποια ξενύχτια.

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top