Now Reading
Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο σπορ σου ταιριάζει

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο σπορ σου ταιριάζει

Θα ξεκινήσεις yoga, σκι ή τένις; Bρες το σπορ που ταιριάζει σύμφωνα με τη ζωδιακή σου προσωπικότητα

Συντάκτης: Μαρία Αβραμιώτου

H νέα σεζόν θέτει νέους fitness στόχους που ναι, είσαι απόλυτα αποφασισμένη να επιτύχεις! Στην επιλογή άσκησης μπορείς φυσικά σε κάθε περίπτωση να συμβουλευτείς και τα άστρα.

Κριός

Είσαι ζώδιο της φωτιάς και όπως κάθε ζώδιο της φωτιάς λατρεύεις να ανακαλύπτεις τα όριά σου. Σου αρέσει τα πράγματα να πηγαίνουν γρήγορα και λατρεύεις την ταχύτητα σε όλα. Γι’ αυτό και κάνε τσεκ σπορ όπως ποδηλασία, σερφ, σκι βουνού αλλά και μποξ για να εκτονώσεις λίγο τις αρνητικές σου σκέψεις.

Ταύρος

Ζώδιο της γης και παιδί της Αφροδίτης, λατρεύεις τους εσωτερικούς χώρους ενώ συχνά το άγχος σε νικά γιατί γενικά τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Στρέψου λοιπόν τρόπους άσκησης που θα καλλιεργήσουν μέσα σου την ηρεμία και τη συγκέντρωση που έχεις ανάγκη όπως η yoga, το Gi Gong, το  τρέξιμο ακόμα και το γκολφ.

Δίδυμοι

Μα τον Ερμή Δίδυμε! Λατρεύεις σε ό,τι κάνεις να επικοινωνείς με τους άλλους! Δύσκολο να μείνεις ήσυχη στη θέση σου (το ακούς από μικρή αυτό), αγαπάς την κίνηση και την κοινωνικότητα στα σπορ. Διάλεξε λοιπόν ένα από ομαδικά σπορ, το τένις ακόμα ή και την πολεμική τέχνη καποέιρα που θα σε κρατήσει σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους άλλους.

Καρκίνος

Επειδή είσαι σε συνεχή επαφή με τη Σελήνη τα συναισθήματα νικούν τη λογική. Ακόμα (να το πούμε αυτό) τα σπορ δεν είναι το φόρτε σου. Γενικά δύσκολα κολλάς με σπορ. Για να σε βοηθήσουμε γλυκό καρκινάκι θα σου θυμίσουμε κάτι που αγαπάς πολύ: το νερό! Επέλεξε σπορ όπως aqua aerobics αλλά και χορό για να εκφράσεις την ευαισθησία σου.

Λέων

Χαίρε Μεγαλειοτάτη, το άστρο σου ο Ήλιος σε θέλει σε ό,τι κάνεις να νιώθεις Βασίλισσα. Ακόμα, δεν είσαι από τους τύπους που τα παρατάς, που και που σε πνίγει ο εγωισμός σου ενώ θέλεις τα φώτα -γενικά- να είναι στραμμένα πάνω σου. Δεν αφήνεις ποτέ λοιπόν την άσκηση που θα σου χαρίσει όμορφο σώμα. Είσαι ο τύπος που έχεις ενέργεια για άσκηση όπως δυναμική yoga, cross fit και μποξ.

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή να εκφράσεις και εδώ την τελειομανία σου αγαπητή Παρθένε. Ακόμα, να παραδεχτούμε εδώ ότι δεν αγαπάς καθόλου τα ομαδικά αθλήματα γιατί είσαι από τη φύση σου ελαφρώς συγκρατημένη αλλά και δυναμική. Δοκίμασε λοιπόν τρέξιμο, hatha yoga και Tai Chi και βάλε στην τσάντα σου όλα τα δικά σου πραγματάκια (ματ, πετσέτα) γιατί που πας χωρίς οργάνωση; Πουθενά!

Ζυγός

Το πιο σημαντικό για εσένα είναι να βρίσκεις ισορροπία σε όλα. Πάνω απ΄όλα όμως κυνηγάς την ισορροπία σώματος και νου. Επιπλέον, σε όλα πρέπει να υπάρχει η τέχνη, ρομαντισμός και η επικοινωνία. Ακόμα και στα σπορ. Είναι ό,τι πρέπει για εσένα το hiking με καλούς φίλους στην εξοχή για κουβεντούλα και αερόβια άσκηση, η yin yoga, το pilates και ο χορός.

Σκορπιός

Ήρεμη δύναμη αλλά δύσκολη στις επιλογές σου. Επιπλέον αρκετά ανταγωνιστική και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψεις. Ακόμα, σου αρέσει να τεστάρεις τις αντοχές σου και να βρίσκεις εκτόνωση. Θέλεις ακόμα και το σπορ σου να το ερωτευτείς! Πρώτη επιλογή το μποξ, η ζούμπα, το kite surf ή το sup (γιατί είσαι και τύπος του νερού).

Τοξότης

Ταξιδιάρα ψυχή! Λάτρης της επικοινωνίας, της γρήγορης σκέψης και της δημιουργίας. Ως ζώδιο της φωτιάς θέλεις η άσκησή σου να καίει τις έγνοιες σου και να σου χαρίζει ένα αίσθημα ελευθερίας. Δοκίμασε φέτος ιππασία, σκι βουνού και μακριές βόλτες με το ποδήλατο μαζί με φίλους.

Αιγόκερως

Μην ανησυχείς. Θα σου προτείνω σπορ που πατάνε γερά στη γη και δεν θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, οκ, δεν θα σε υποβάλουν στην επικοινωνία με πολλά άτομα. Δεν έχεις χρόνο, έχεις dealine στο γραφείο και αυτό που θέλεις είναι να γυμναστείς και να φύγεις στην ώρα σου. Δοκίμασε yoga, σκι βουνού και αναρρίχηση.

Υδροχόος

Ο Ουρανός και ο αέρας είναι με το μέρος σου Υδροχόε. Αναζητάς πάντα να σε παρασύρει σε μέρη καινούργια και λατρεύεις τις νέες ιδέες. Βαριέσαι εύκολα λένε, για αυτό φέτος κάνε αλλαγή και στο σπορ σου. Αυτό μπορεί να είναι ιστιοπλοΐα, yoga, ποδηλασία στη φύση, ιππασία ή κάποια περίεργη πολεμική τέχνη που δεν την έχει ξανακούσει ποτέ κανείς (αλλά την ανακάλυψες εσύ!).

Ιχθύς

Στον πλανήτη σου τον Ποσειδώνα έχει μόνο νερό, ασταμάτητο και ευμετάβλητο. Ζεις με γνώμονα τη φαντασία και το συναίσθημα. θέλεις να υπάρχει συναίσθημα στην καθημερινότητά σου, ακόμα μίση, πάθη και λατρείες. Και τέχνη, πολύ τέχνη! Σου ταιριάζει γάντι το κλασικό μπαλέτο, το τάνγκο και όλες οι μορφές yoga. Στο δε κλασικό γυμναστήριο μην πας, είναι χάλια. Πολλή βαβούρα και άγνωστες φάτσες. Δεν είναι για ψαράκια.

Πηγή: ΑllΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top