Now Reading
Η άνοιξη έρχεται στον Ιανό με τα νέα του σεμινάρια

Η άνοιξη έρχεται στον Ιανό με τα νέα του σεμινάρια

Γιατί πάντα υπάρχει καιρός για να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις σε αυτά που μας ενδιαφέρουν!

Η αλυσίδα πολιτισμού IANOS και τα εργαστήρια βιβλίου της συμπλήρωσαν εφέτος επτά χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Τα εργαστήρια δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2013 και ήδη έχουν λειτουργήσει δεκατέσσερις επιτυχημένοι κύκλοι μαθημάτων.

 

Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως οι εγγραφές για τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής, διόρθωσης – επιμέλειας κειμένων και εικονογράφησης συνεχίζονται. Τα σεμινάρια φέρουν τη σφραγίδα του ΙΑΝΟΥ και των καταξιωμένων συγγραφέων και επαγγελματιών οι οποίοι διδάσκουν σε αυτά. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ποιότητα και το πάθος για το βιβλίο, την αγάπη για τη διά βίου εκπαίδευση και στοχεύουν τόσο στη συγγραφική πρόοδο και στην επαγγελματική κατάρτιση των συμμετεχόντων, όσο και στην ενημέρωση και στην καλλιέργεια αυτών που αγαπούν το λογοτεχνικό κείμενο και το βιβλίο γενικότερα.

Τα σεμινάριά μας απευθύνονται σε όσους στοχεύουν να μυηθούν στα μυστικά της γραφής καλλιεργώντας τους τρόπους έκφρασής τους (νέοι συγγραφείς)· σε όσους προσβλέπουν σε υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, προκειμένου να συμβάλουν στην παραγωγή άρτιων λογοτεχνικών και επιστημονικών κειμένων (διορθωτές-επιμελητές κειμένων)· και σε όσους επιθυμούν τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε επιλεγμένες επιστημονικές θεματικές ενότητες.

 

Πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ενώ παρέχουμε τη δυνατότητα και εξ αποστάσεως (e-learning) μαθημάτων. Τα μαθήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου.

 

Δείτε Επίσης

Η παρουσίαση των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 20:30, στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) και το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 17:30, στον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7).

 

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ: ianos-seminaria.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top