Now Reading
Έτοιμες για τα κοντομάνικα…

Έτοιμες για τα κοντομάνικα…

Με ασκήσεις γυμναστικής ιδανικές για τα χέρια

Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Όσο κι αν προσέχεις τη γραμμή σου, όσο χρόνο κι αν αφιερώνεις στο διάδρομο, το ποδήλατο ή τη Zumba, τα χέρια σου επιμένουν να σε προδίδουν, παραμένοντας… χαλαρά; Οι παρακάτω ασκήσεις υπόσχονται να σε (ξανα)κάνουν περήφανη για τα μπράτσα σου και να σφίξουν και να τονώσουν τα χέρια σου, σε χρόνο-ρεκόρ!

Άσκηση #1: Τριγωνικές κάμψεις
Θα γυμνάσεις: τρικέφαλους, δελτοειδείς και στήθος.
Πάρε την κλασική θέση για κάμψεις και τοποθέτησε τα χέρια σου κάτω από το στήθος, έτσι ώστε να δημιουργούν ένα τρίγωνο. Από αυτήν τη στάση, προσπάθησε να κάνεις 10 push-ups.

Άσκηση #2: Καθιστή κωπηλατική
Θα γυμνάσεις: δικέφαλους και ωμοπλάτη
Πέρνα ένα λάστιχο γυμναστικής κάτω από τα πόδια σου. Στάσου με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα στο ύψος των ώμων, ενώ κρατάς τις λαβές του με τα χέρια σου τεντωμένα μπροστά στο στήθος. Τράβα αργά το λάστιχο προς το στήθος σου, φέρνοντας τους αγκώνες πίσω από την πλάτη σου. Επανάλαβε την ίδια διαδικασία 15 φορές.

Άσκηση #3: Άρση αλτήρων
Θα γυμνάσεις: δελτοειδείς
Στάσου όρθια με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων και κράτησε έναν αλτήρα σε κάθε χέρι, με τις οι παλάμες σου να κοιτούν προς τα κάτω. Με μία κίνηση, τέντωσε τα χέρια σου προς τα έξω και φέρε τα στο ύψος των ώμων. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Δείτε Επίσης

Tip: Για να δεις άμεσα αποτελέσματα, δοκίμασε να κάνεις παραπάνω ασκήσεις 3-4 φορές την εβδομάδα.

Πηγή: AllYou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top