Now Reading
H δύναμη του Νου!

H δύναμη του Νου!

Θα θέλατε να ελέγχετε τις σκέψεις σας; Γνωρίζετε τον νόμο του 90-10 που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας; Μπορούμε να γυμνάσουμε τον εγκέφαλο μας; Όλες οι απαντήσεις στο 5ο τεύχος του περιοδικού OPEN LIFE

Το 5ο τεύχος του περιοδικού OPEN LIFE από την Εναλλακτική Δράση κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής, στις 23 Φεβρουαρίου. Στο προηγούμενο τεύχος εστιαστήκαμε στη δύναμη των συναισθημάτων. Αυτή τη φορά εστιαζόμαστε στη δύναμη του Νου!

Το περιοδικό OPEN LIFE είναι ένας πολύτιμος οδηγός ευεξίας και αυτοβοήθειας, απαραίτητος για κάθε αναγνώστη που αναζητά τρόπους να βελτιώσει τη φυσική, συναισθηματική και πνευματική του υγεία. Δεκάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, life coaches και δημοφιλείς προσωπικότητες μοιράζονται τη γνώση και την εμπειρία τους προκειμένου το OPEN LIFE να αποτελέσει μια διαχρονική, πολύτιμη βιβλιοθήκη προσωπικής ανάπτυξης και έναν χρήσιμο οδηγό προς την αυτοπραγμάτωση του αναγνώστη.

Αυτοβελτίωση

Αφιέρωμα στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό: Τι είναι ο Νευρογλωσσικός προγραμματισμός και γιατί αποτέλεσε μια επαναστατική προσέγγιση απέναντι στον άνθρωπο; Από τον NLP trainer Χαράλαμπο Σολέα

Θα θέλατε να ελέγχετε τις σκέψεις σας; Είναι εφικτό και η ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Βέη από το Κέντρο Ψυχοθεραπεία “Αξίζω” μας εξηγεί πέντε απλούς τρόπους για να το καταφέρουμε.

Ο νόμος του 90-10 που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Τα τυχαία γεγονότα στη ζωή μας αποτελούν μόνο το 10%. Το υπόλοιποι 90% σχετίζεται με την αντίδρασή μας απέναντι σε αυτά.

Σχέσεις

Η ψυχολόγος Μαρτίνα Αθανασίου εξηγεί πως η υπερανάλυση επηρεάζει τις σχέσεις και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα που αποτελεί συχνό εμπόδιο στα ζευγάρια. Ενώ η ψυχολόγος Αγγελική Τσαγκαράκη μας προτείνει τρόπους ενδυνάμωσης των συντροφικών σχέσεων.

Διατροφή – Υγεία

Η διατροφολόγος Μυρτώ Μυλωνά εξηγεί τους λόγους που μπορεί να αισθανόμαστε διαρκώς αίσθηση πείνας και μας προτείνει εύκολα, γρήγορα και υγιεινά σνακ τα οποία μπορούμε να ετοιμάσουμε για το γραφείο. Τέλος, αναφέρεται η σημασία του νευροδιαβιβαστή της ευτυχίας, τη Σεροτονίνη και ποιες τροφές την ενισχύουν.

Οι τρεις εγκέφαλοι: Το γνωρίζατε ότι ο εγκέφαλός σας αποτελείται από τρία πολύ διακριτά μέρη τα οποία εξελίχθηκαν σε διαφορετικό χρόνο και έχουν εντελώς διαφορετικό σκοπό;

Βελονισμός: Η μέθοδος που ωθεί το σώμα να αυτοθεραπευτεί.

Γυμναστική εγκεφάλου: Πως θα διατηρήσετε το, εγκέφαλό σας σε φόρμα μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Θέματα

Εγκεφαλικά Κύματα: Η Νευρογλωσσολόγος Λίνα Κατσίγκρη εξηγεί τι είναι τα εγκεφαλικά κύματα και τι συμβαίνει σε κάθε τέτοια κατάσταση.

Φαινόμενο Placebo και Nocebo: Οι σκέψεις μας μπορούν να μας θεραπεύσουν αλλά και αντίθετα, να μας αρρωστήσουν.

Δείτε Επίσης

Θετικές Δηλώσεις: Η Βένα Καλογήρου μοιράζεται τη γνώση της για τη δύναμη των θετικών δηλώσεων.

Νοητική Νηστεία: Μια εκπληκτική μέθοδος αποτοξίνωσης του μυαλού και του νου.

Πρόσωπα

Συνέντευξη με τον διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτή της Γελωτοθεραπείας Άλεξ Στέρνικ.

Ο ψυχίατρος, ομοιοπαθητικός Δρ Κωνατσντίνος Φυτόπουλος πιστεύει πως η ψυχή γνωρίζει πάντα τον δρόμο για τη θεραπεία της, αρκεί να ησυχάσουμε τη φλυαρία του νου. Μια συναρπαστική συνέντευξη.

Τέλος, όπως πάντα, οι αρθρογράφοι της Εναλλακτικής Δράσης γράφουν προσωπικές βιωματικές εμπειρίες ενώ φιλοξενούνται επίσης επιλεγμένα κείμενα που έστειλαν οι αναγνώστες της Εναλλακτικής Δράσης για το πως η αλλαγή στον τρόπο σκέψης επέφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή τους.

Το περιοδικό OPEN LIFE κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής» κάθε τέταρτη Κυριακή του μήνα.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top