Now Reading
3 ιδέες να περάσουν τα παιδιά ποιοτικά με τους φίλους τους

3 ιδέες να περάσουν τα παιδιά ποιοτικά με τους φίλους τους

Ελεύθερος χρόνος με δραστηριότητες που προσφέρουν ψυχαγωγία με πολλά οφέλη

Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι πολύτιμος. Με ποιον τρόπο όμως μπορούν τα παιδιά να νιώσουν ότι «ξεφεύγουν» για λίγο από την καθημερινότητά τους και να γεμίσουν την μπαταρία τους για να έχουν την ενέργεια που χρειάζονται στις υποχρεώσεις τους;

Παιχνίδι στη φύση

Η φύση είναι πάντα ευεργετική και θεραπευτική για όλους! Η φύση διεγείρει τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους με τα εκατοντάδες ερεθίσματα που απλόχερα προσφέρει. Τα βοηθάει να παίρνουν ρίσκα, να εξερευνούν, να πειραματίζονται με αποτέλεσμα να μεγαλώνει και η αυτοεκτίμησή τους. Η φυσική τους κατάσταση βελτιώνεται στη φύση και τους προσφέρεται η δυνατότητα να εκτονώσουν όλη την ενέργειά τους με υγιή και διασκεδαστικό τρόπο. Το παιχνίδι στη φύση αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για την ψυχοκοινωνική και σωματική τους ανάπτυξη, πόσο μάλλον όταν αυτό εμπλουτιστεί και με τους καλύτερους τους φίλους!

Πάρτι στο σπίτι με πιτζάμες

Ένα πιτζάμα πάρτι με έναν αγαπημένο φίλο/φίλη ή και με περισσότερους είναι πάντοτε μια καλή και σίγουρη ιδέα που θα χαρίσει χαμόγελα στο παιδί σας! Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε ότι όλα θα πάνε καλά και να μη διακόπτετε διαρκώς το παιχνίδι ή τις συζητήσεις τους. Τα παιδιά λατρεύουν να έρχονται φίλοι τους σπίτι, πόσο μάλλον για να κοιμηθούν μαζί. Είναι και ένας τρόπος να δείξουν στον φίλο τους ποιοι πραγματικά είναι μέσα από τον μικρόκοσμό τους. Αν σκεφτείτε κι εσείς τα παιδικά σας χρόνια σίγουρα θα αναπολήσετε ένα τέτοιο πάρτι όπου όλη νύχτα συζητούσατε και δεν κλείσατε μάτι, μακριά από τους γονείς σας!

Movie Night χωρίς γονείς

 Το παραπάνω μπορεί να συνδυαστεί και με μια νύχτα με αγαπημένη ταινία/ταινίες όπου δεν θα υπάρχουν γονείς, μάλιστα θα απαγορεύεται η είσοδος τους στο χώρο του «σινεμά».

Πώς θα γίνει αυτό θα αναρωτιέστε… μια που θα πρέπει να υπάρχει κάποια επίβλεψη στο περιεχόμενο των ταινιών που θα επιλέξουν…

Μέσω του γονικού ελέγχου της ΕΟΝ Kids, οι γονείς είναι σίγουροι ότι το παιδί του απολαμβάνει το αγαπημένο του παιδικό πρόγραμμα, χωρίς το άγχος ότι θα παρακολουθήσει κάτι που δεν ταιριάζει στην ηλικία του, καθώς δεν έχουν πρόσβαση στο Internet και σε περιεχόμενο για μεγάλους.

Η ΕΟΝ Kids με την ποιότητα της Nova προσφέρει πλούσιο on demand περιεχόμενο και τη μεγαλύτερη συλλογή παιδικών καναλιών (7 κανάλια) από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην Ελλάδα, για όλες τις ηλικίες.

Δείτε Επίσης

Και αν κάποια στιγμή σας επιτραπεί η «είσοδος» για να φέρεται τα μοσχομυριστά ποπ κορν, τότε υπάρχει και η παύση προβολής ακόμα και του live προγράμματος

Με την ΕΟΝ το παιδί έχει τη δυνατότητα να διακόπτει οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και το live περιεχόμενο και δεν θα χάνει στιγμή από το αγαπημένο του πρόγραμμα.

Μη χάσετε την προσφορά!

Η Nova προσφέρει εντελώς δωρεάν 1000 τηλεκοντρόλ στους συνδρομητές που θα δημιουργήσουν ένα παιδικό προφίλ στο EON Smart box και θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα.

Η διαδικασία για να λάβουν οι συνδρομητές της Nova ένα δωρεάν ΕΟΝ Kids τηλεκοντρόλ είναι:

  1. Να δημιουργήσουν ένα παιδικό προφίλ στον ΕΟΝ λογαριασμό τους
  2. Να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην αποκλειστική σελίδα της προσφοράς https://nova.gr/eonkids-tvcontrol

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top