Now Reading
Το πρώτο του απορρυπαντικό, το πρώτο του μαλακτικό

Το πρώτο του απορρυπαντικό, το πρώτο του μαλακτικό

Έρχεται το μωράκι σας; Ήρθαν και τα Εύρηκα Newborn απορρυπαντικά και μαλακτικά ειδικά για νεογέννητα!

Γίνατε πρόσφατα ή πρόκειται να γίνετε μανούλα; Έχετε ή περιμένετε νεογέννητο; Η ΕΥΡΗΚΑ φέρνει τα πιο καλά νέα μετά τον… πελαργό! Ήρθαν τα νέα υγρά απορρυπαντικά και μαλακτικά Εύρηκα Newborn, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα πρώτα ρουχαλάκια του νέου μέλους της οικογένειάς σας!

Έχετε σκεφτεί και ετοιμάσει τα πάντα, ώστε να υποδεχτείτε το νεογέννητο. Από το δωμάτιό του, το όνομά του, μέχρι την… ατέλειωτη λίστα από κρέμες, πάνες, πανάκια, καλαθούνες και ό,τι άλλο θα κάνει τις πρώτες του μέρες στο σπίτι ευχάριστες. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πως νιώθετε.

Όμως, έχετε υπόψη ότι χαρούμενο νεογέννητο, είναι το… καθαρό νεογέννητο. Έτσι, εκτός από την «εσωτερική» του καθαριότητα με συχνή αλλαγή πάνας και κρέμες για την ευαίσθητη επιδερμίδα του, σκεφτείτε και την περιποίηση των πρώτων του ρούχων. Για να είναι τα πρώτα του φορμάκια πεντακάθαρα, χωρίς φθορές από τις συχνές πλύσεις και χωρίς ίχνη επίμονων λεκέδων, αλλά και τα πρώτα σεντονάκια του απαλά και φιλικά προς την επιδερμίδα του, προσθέστε στη λίστα και τα ολοκαίνουρια Εύρηκα Newborn!

Δείτε Επίσης

Δοκιμάστε σήμερα το νέο υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό Εύρηκα Newborn, με ιδανική σύνθεση για τα ρούχα των νεογέννητων αφού αποτελούνται από >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά! Τα δύο νέα υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, εγγυώνται την απαλή φροντίδα των ρούχων προστατεύοντάς τα από τη φθορά. Το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα Newborn, αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, από τα ρούχα των νεογέννητων, αλλά και όλης της οικογένειας! Το μαλακτικό Εύρηκα Newborn, προσφέρει εύκολο σιδέρωμα στα πρώτα του ρουχαλάκια, ενώ τα διατηρεί απαλά και αφράτα!

Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα δοκιμάσουν τα ολοκαίνουρια προϊόντα Εύρηκα Newborn, απορρυπαντικά και μαλακτικά, μπείτε στο eurekababy.gr, στην ενότητα “CLEAN & WIN” και πάρτε μέρος σε άλλο ένα μεγάλο διαγωνισμό, απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις! Γίνετε κι εσείς μια από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν μετά από κλήρωση, τα Εύρηκα Newborn όλης της χρονιάς!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top