Now Reading
Πώς να οργανώσω το «σχέδιο του Αϊ-Βασίλη» χωρίς άγχος! 

Πώς να οργανώσω το «σχέδιο του Αϊ-Βασίλη» χωρίς άγχος! 

…γιατί ποτέ δεν είναι αργά για λίγη περισσότερη μαγεία στη ζωή σας

Η πολυπόθητη ημέρα της επίσκεψης του αγαπημένου μας εύσωμου κυριούλη με την κόκκινη στολή πλησιάζει και ήδη εσείς οι γονείς θα έχετε αρχίσει να αναζητάτε τα δώρα των παιδιών σας. Είναι πολύ τρυφερό να διατηρήσετε για τα μικρότερα παιδιά την αίσθηση αυτή της μαγείας των Χριστουγέννων και κάτι τέτοιο χρειάζεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο από μέρους σας. Φυσικά, απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία του σχεδίου του Άγιου Βασίλη είναι η μαγεία…

Παράλληλα, η σωστή οργάνωση είναι το α και το ω στην κατάστρωση του σχεδίου και για αυτό σας προτείνουμε τα παρακάτω βήματα:

Το γράμμα: Ζητάτε από τα παιδιά σας να γράψουν το περιβόητο αυτό γράμμα που είναι και το εισιτήριό σας στη σκέψη τους! Καλό είναι να το κάνετε αρκετές ημέρες πριν, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για εσάς να εντοπίσετε τα δώρα και να τα αγοράσετε στην ώρα τους. Στα μικρότερα παιδιά ζητάτε να ζωγραφίσουν αυτό που θα ήθελαν να τους φέρει ο Άγιος Βασίλης και να σας το περιγράψουν. Στα πιο μεγάλα και σε εκείνα που ήδη γνωρίζουν να γράφουν αν κλείσουν το γράμμα σε φάκελο (επίτηδες για να σας δοκιμάσουν), υπάρχει πάντα και η μέθοδος ανοίγματος φακέλου με ατμό…

Τα δώρα: Επειδή η εποχή που διανύουμε δεν είναι και η καταλληλότερη για να ξέρετε πότε θα μπορείτε να πάτε στα μαγαζιά να ψωνίσετε τα δώρα που σας ζητήθηκαν, η καλύτερη λύση είναι οι online παραγγελίες, οι οποίες είναι ασφαλείς για όλους και εκτελούνται γρήγορα. Αφήστε μάλιστα που δεν έχετε να τρέχετε εδώ και εκεί, να ψάχνετε να παρκάρετε, να συνωστίζεστε και να πελαγώνετε… Από την άνεση του σπιτιού σας λοιπόν και εφόσον έχουν κοιμηθεί τα παιδιά, καθίστε αναπαυτικά και «ψωνίστε» στο καλάθι σας ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα toyguru.gr θα βρείτε επιλογές παιχνιδιών που θα σας συναρπάσουν, που θα κάνουν το δώρο σας διαφορετικό και μοναδικό και το πιο σημαντικό, είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξουν στην προσωπικότητα του μικρού -ή και του μεγαλύτερου- παραλήπτη. Ένα «ψαγμένο» κατάστημα με τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά παιχνίδια για εκείνους που θέλουν να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό. Χωρίς κανένα άγχος, στο toyguru.gr θα μπορέσετε να αναζητήσετε το δώρο του παιδιού, ανάλογα με το είδος, τη μάρκα, τον αγαπημένο τους ήρωα, αλλά και με την ηλικία και να το παραλάβετε σπίτι σας ή με το click & collect να το πάρετε από τα καταστήματα παραλαβής.

 

Δείτε Επίσης

Το σκηνικό: Το σκηνικό που θα στήσετε αποτελεί το «σενάριο» του σχεδίου σας και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο για την επιτυχία του. Το χαρτί περιτυλίγματος προσέξτε να μην είναι κάποιο που μπορεί να το δουν μες στο σπίτι. Διαλέξτε κάτι που σίγουρα δεν θα δημιουργήσει αμφιβολίες.

Την παραμονή της επίσκεψης του Αγίου Βασίλη προετοιμάστε όλοι μαζί τη γιορτινή και μαγική ατμόσφαιρα και φροντίστε να του έχετε αφήσει σε μια γωνίτσα γάλα και μπισκότα να έχει να φάει σε περίπτωση που πεινάσει… Εσείς, μόλις κοιμηθούν τα παιδιά, φροντίστε να αφήσετε όσο πιο φανερά γίνεται τα ίχνη του: ψίχουλα από τα γλυκά, δαγκωμένο μπισκότο και φυσικά μην ξεχάσετε να πιείτε το γάλα… Τοποθετήστε προσεχτικά τα δώρα κάτω από το δέντρο και αφήστε τα υπόλοιπα στη μαγεία των Χριστουγέννων…

Η πιο αγαπημένη μέρα: Να είστε βέβαιοι πως την επόμενη μέρα θα ξυπνήσετε από φωνούλες και χαμόγελα να σας περιτριγυρίζουν γιατί τα δώρα και το σκηνικό θα έχουν αποκαλυφθεί από πολύ νωρίς το πρωί. Το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι άκρως οικογενειακό και γεμάτο παιχνίδι…Το άνοιγμα των δώρων, γιορτινά τραγούδια για μουσική υπόκρουση, μυρωδιά γλυκών και παιδικά γελάκια να συντροφεύουν το σκηνικό, δημιουργούν την πιο ιδανική ατμόσφαιρα για να διατηρήσετε τη μαγεία των εορτών. Και αν δεν πιστεύετε ακόμα σε αυτή… ποτέ δεν είναι αργά για λίγη περισσότερη μαγεία στη ζωή σας, μέσα από τα παιδιά σας..!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top