Now Reading
Πώς να απολαύσουν μωρά και παιδιά τον καλοκαιρινό ήλιο με ασφάλεια;

Πώς να απολαύσουν μωρά και παιδιά τον καλοκαιρινό ήλιο με ασφάλεια;

Όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι γονείς για τη φροντίδα και την προστασία του μωρού και του παιδιού τους

Η καθημερινή φροντίδα και προστασία ενός παιδιού από τη μέρα που γεννιέται είναι η νούμερο ένα έγνοια των γονιών του και δημιουργεί συνεχώς νέες απορίες που ζητούν απαντήσεις. Η Mustela®, με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της για το βρεφικό και παιδικό δέρμα, είναι δίπλα στους γονείς, καθώς μπορούν να στηρίζονται πάνω της για τις απαντήσεις που χρειάζονται. Το καλοκαίρι είναι η πιο όμορφη και η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου κι όταν την ζείτε μαζί με τα παιδιά σας γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική, καθώς θα είναι γεμάτη παιχνίδια, βόλτες και υπέροχες στιγμές στη θάλασσα. Οι θερινοί μήνες έχουν τη δική τους ιεροτελεστία φροντίδας ως προς τα παιδιά, κι είμαστε εδώ για να μάθετε όσα χρειάζεστε.

Πώς μπορώ να προστατεύσω το μωρό μου από τον ήλιο;

Τα πρώτα μπάνια του μωρού στη θάλασσα, τα ατέλειωτα παιχνίδια στην παραλία είναι από τις στιγμές που όλη η οικογένεια θα θυμάται για πάντα. Οι διακοπές, οι όμορφες βόλτες και οι ώρες ξεγνοιασιάς είναι μερικοί από τους λόγους που όλοι λατρεύουν αυτή την εποχή. Ως γονείς ωστόσο θέλετε πράγματι να είστε ξέγνοιαστοι και να μην έχετε κανένα άγχος σε ό,τι αφορά την προστασία των παιδιών σας.

Τώρα το καλοκαίρι, μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των γονιών αφορά την προστασία του μωρού από τον ήλιο. Θέλετε να προσφέρετε στο μωρό και το παιδί που μεγαλώνει την καλύτερη προφύλαξη, τόσο για τις πρώτες του στιγμές στην παραλία αλλά και στις ανέμελες βόλτες του στην πόλη.

Το Αντηλιακό Σώματος & Προσώπου υψηλής προστασίας Mustela® High Protection Sun Spray με δείκτη SPF 50 είναι η απάντηση στην ανάγκη προστασίας. Σε μορφή σπρέι προσφέρει εύκολη εφαρμογή – σε όποια στάση κι αν βρίσκεται το μωρό ή το παιδί. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και το ατοπικό και το φωτοευαίσθητο δέρμα. Διαθέτει ειδική φόρμουλα που το καθιστά ανθεκτικό στην άμμο και στο νερό, τόσο το θαλασσινό όσο και της πισίνας! Επίσης είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς τα Φίλτρα UV, που περιέχει συμμορφώνονται με τη συμφωνία της Χαβάης, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιογενών υφάλων.

Για να απολαμβάνετε χωρίς άγχος τις βόλτες σας στην πόλη ή τις εκδρομές σας στην εξοχή, μην ξεχάσετε να βάλετε στην τσάντα σας και το Αντηλιακό Προσώπου πολύ υψηλής προστασίας Mustela® Very High Protection Face Sun Lotion με δείκτη SPF 50+, που η πρακτική του συσκευασία των 40ml είναι ιδανική για να το έχετε πάντα μαζί σας. Είναι κατάλληλο και για το πρόσωπο αλλά και το σώμα, κι απλώνεται εύκολα στο δέρμα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και το ατοπικό και το φωτοευαίσθητο δέρμα. Διαθέτει κι αυτό φόρμουλα ανθεκτική στην άμμο, στο θαλασσινό και το χλωριωμένο νερό, ενώ είναι επίσης φιλικό προς το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Πώς γίνεται η εφαρμογή τους;

Η εφαρμογή τους είναι εύκολη κι απλή: απλώστε αρκετή ποσότητα σε στεγνό δέρμα πριν την έκθεση στον ήλιο (σε πρόσωπο και σώμα). Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, είναι σημαντικό επίσης πριν από την έκθεση στον ήλιο να φοράτε στο μωρό ή στο παιδί σας το καπέλο, τα γυαλιά και την μπλούζα. Μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε 2 ώρες ενώ ιδανικά καλό είναι να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο τις ώρες με έντονη ηλιοφάνεια, δηλαδή μεταξύ 12:00-16:00.

Μετά τον ήλιο, πώς μπορώ να ενυδατώσω το δέρμα;

Τα παιχνίδια στην παραλία με τη θάλασσα και την άμμο είναι κάτι που λατρεύουν τα παιδιά όλων των ηλικιών, όμως μετά από τόσες ώρες παιχνίδι το ευαίσθητο δερματάκι των μωρών και των παιδιών χρειάζεται φροντίδα και επιπλέον ενυδάτωση. Για αυτό είναι σημαντικό να έχετε την Ενυδατική Λοσιόν για μετά τον ήλιο Mustela® After-Sun Spray, η οποία καταφέρνει να ενυδατώνει με διάρκεια, δροσίζοντας και καταπραΰνοντας το ευαίσθητο δέρμα. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα μετά το μπάνιο ή το ντους και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα ενυδάτωσης και ανακούφισης. Ψεκάζετε τη λοσιόν στα χέρια σας και κάνετε απαλό μασάζ στο σώμα και στο πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί.

Δείτε Επίσης

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη για την επιλογή μου;

Η Mustela® είναι η νούμερο ένα μάρκα στη Γαλλία, τα προϊόντα της είναι ειδικά σχεδιασμένα για το βρεφικό και παιδικό δέρμα και τα συστατικά τους είναι φυσικά 96% κατά μέσο όρο. Είναι απόλυτα ασφαλή να χρησιμοποιηθούν ήδη από την πρώτη μέρα της γέννησης, έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και διαθέτουν πιστοποίηση B-Corp. Με ενεργό βασικό συστατικό τους το αβοκάντο έχουν μοναδική υφή και μυρωδιά.

 

Όλα τα προϊόντα Mustela® διατίθενται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top