Now Reading
Οι καλύτερες διακοπές μας

Οι καλύτερες διακοπές μας

Ο απόλυτος οικογενειακός προορισμός δίπλα από την Αθήνα!

Καλοκαίρι και πάλι, και αυτή τη φορά στόχος μου ήταν να βρω το τέλειο καταφύγιο για την οικογένειά μου κάπου κοντά στην Αθήνα. Ως μητέρα ενός 11χρονου αγοριού, η προτεραιότητά μου ήταν να επισκεφθούμε έναν προορισμό που θα μας επέτρεπε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Ψάχνοντας για μια απόδραση που θα προσφέρει στα παιδιά διασκέδαση και παιχνίδι, ενώ εμείς θα είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, αναζητούσα έναν προορισμό που να καλύπτει τις ανάγκες μας, χωρίς να απαιτεί να κουβαλήσουμε ολόκληρο το σπίτι μας, αλλά και να μας επιτρέπει να πάρουμε μαζί τον μικρό μας σκύλο.

Η καθημερινή ρουτίνα και οι ευθύνες του χειμώνα μας είχαν αφήσει εξουθενωμένους. Ως γονείς, είχαμε τεράστια ανάγκη να χαλαρώσουμε και να αναζωογονηθούμε. Ένα ήρεμο περιβάλλον ήταν αναγκαίο για την ψυχική και σωματική μας υγεία. Όταν οι γονείς είναι ήρεμοι και χαλαροί, μπορούν να απολαύσουν περισσότερο τον χρόνο με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις. Αυτό το καλοκαίρι, η χαλάρωση δεν ήταν πολυτέλεια – ήταν αναγκαιότητα. Και η αποστολή μου ήταν να βρω τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό που θα συνδυάζει τα πάντα – και νομίζω ότι τον βρήκα.

Το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας. Το ακίνητο εκτείνεται σε πάνω από 8.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει 66 δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα και 6 πρόσφατα ανακαινισμένα Beach Houses, σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες των οικογενειών, καθιστώντας τα τον απόλυτο προορισμό για διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους. Επιπλέον, εκτός από family-friendly, είναι και pet-friendly.

Η οικογένειά μας, μαζί με μια ακόμα οικογένεια φίλων, κλείσαμε ένα Beach House που να μας χωράει όλους και να νιώθουμε σαν να είμαστε στο εξοχικό μας, και όχι σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Τα Beach Houses προσφέρουν ιδιωτικότητα και χώρο, είναι φωλιασμένα ανάμεσα σε πλούσια βλάστηση, και προκαλούν νοσταλγικές αναμνήσεις, επιστρέφοντάς μας σε ανέμελες παιδικές μέρες δίπλα στη θάλασσα – ασφαλείς, ζεστές, ηλιόλουστες και με αλμυρό δέρμα. Αν αυτό δεν είναι διακοπές, τότε τι είναι;

Τα παιδιά ήταν ελεύθερα όλη την ημέρα στο ασφαλές περιβάλλον του ξενοδοχείου και μπορούσαν να τριγυρνάνε άνετα σε όλους τους χώρους, οπότε και εμείς οι γονείς ήμασταν ήρεμοι και χαλαροί. Οι μέρες μας στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli ξεκινούσαν από νωρίς: Μετά από το καθημερινό μας πλούσιο πρωινό γεμάτο φρέσκα φρούτα και φρεσκοψημένο ψωμί στο Café Nikki, με ειδική γωνιά για τα παιδιά γεμάτη λιχουδιές, η μέρα μας συνέχιζε με δροσερές βουτιές στην πισίνα του θρυλικού Nikki Beach Club. Οι γονείς χαλαρώναμε στις floating ξαπλώστρες της πισίνας και τα παιδιά κολυμπούσαν όλη μέρα είτε στην παιδική πισίνα δίπλα μας είτε στην μεγάλη πισίνα για αλλαγή.

Προσωπικά, ως λάτρης της θάλασσας, το απογευματάκι μεταφερόμασταν προς τα εκεί όπου τα παιδιά βρίσκονταν μόνιμα στο κέντρο θαλάσσιων σπορ κάνοντας sup και ποδήλατα με τους μπαμπάδες.

Δείτε Επίσης
Επειδή η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να γίνει παιχνιδάκι…

Και επειδή οι μαμάδες είχαμε ανάγκη να περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας, κάποιες φορές κλέβαμε μερικές ώρες για εμάς και επισκεπτόμασταν το χαλαρωτικό spa του ξενοδοχείου για αναζωογονητικές θεραπείες και μασάζ. Εκεί ένιωσα άλλος άνθρωπος! Αυτά τα μασάζ, σε συνδυασμό με κάποια πρωινά που κατάφερα να γυμναστώ στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου (προκειμένου να αντισταθμίσω τις θερμίδες των πρωινών), ήταν ένα όνειρο!

Παράλληλα, δεν χάσαμε ευκαιρία να κάνουμε και τις εκδρομές μας καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανικό σημείο για εξορμήσεις. Ένα απόγευμα κλείσαμε ένα ταχύπλοο ταξί και μας μετέφερε στις Σπέτσες μέσα σε 15 λεπτά. Κάναμε τις βόλτες μας με την άμαξα, επισκεφθήκαμε τα μουσεία της Μπουμπουλίνας και του Χατζηγιάννη Μέξη, και τέλος, περπατήσαμε όλη την παραλιακή μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τα παγωτά μας. Το βράδυ επιστρέψαμε εύκολα στο Beach House μας. Δεν καταφέραμε αυτή τη φορά να επισκεφθούμε το Ναύπλιο ή τις Μυκήνες, αλλά αφήσαμε αυτές τις εξορμήσεις για την επόμενη φορά, όταν θα επιστρέψουμε.

Νομίζω πως δεν υπάρχει ιδανικότερος οικογενειακός προορισμός από αυτόν τον υπαίθριο παράδεισο στο Πόρτο Χέλι. Υπέροχο φαγητό με πολλές επιλογές στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, δραστηριότητες και υπηρεσίες που ικανοποιούν από τους μικρότερους μέχρι τους πιο απαιτητικούς, προκειμένου να ζήσετε ένα άνετο και ξεκούραστο καλοκαίρι. Ακριβώς όπως το αξίζει η οικογένειά σας!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top