Now Reading
Μπορείς να είσαι ό,τι θες – Σπάζοντας τα “κοριτσίστικα” στερεότυπα

Μπορείς να είσαι ό,τι θες – Σπάζοντας τα “κοριτσίστικα” στερεότυπα

Η φωτογράφος Heather Mitchell προσπαθεί να πείσει τα σημερινά κορίτσια ότι μπορούν να ασχοληθούν με ό,τι θέλουν!

Αντιδρώντας σε ένα σχόλιο μιας άλλης μαμάς που εξέφρασε με κάπως αποδοκιμαστικό τρόπο τη γνώμη της σχετικά με τις αθλητικές ενασχολήσεις της κόρης της, η φωτογράφος και μαμά Heather Mitchell εμπνεύστηκε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες κορίτσια εμφανίζονται ως πριγκίπισσες-αθλήτριες – θέλοντας να αποδείξει ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι ταυτόχρονα ό,τι θέλουν. Μια δυναμική πρωτοβουλία που δείχνει ότι δυστυχώς χρειάζονται ακόμα να γίνουν πολλά βήματα για να σπάσουν εντελώς τα στερεότυπα και οι διακρίσεις των δύο φύλων.

Μαζί με άλλες μαμάδες με τις οποίες μοιράζονται την ίδια άποψη ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι ό,τι θέλουν, να κάνουν όποιο άθλημα τις ευχαριστεί, να είναι ταυτόχρονα κομψές και δυναμικές, ροζ πριγκίπισσες και ταυτόχρονα μαχήτριες, φωτογράφισε ένα όμορφο μπουκέτο κοριτσιών σε ένα αθλητικό περιβάλλον με το σύνθημα “you can do it all”.

Δείτε Επίσης

Μόνο αν κάνουμε τα σημερινά παιδιά να πιστέψουν στην ισότητα και στα ίσα δικαιώματα, μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο χωρίς στερεότυπα και διακρίσεις.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top