Now Reading
Η FREZYDERM επανασχεδιάζει τον παραδοσιακό τραχανά

Η FREZYDERM επανασχεδιάζει τον παραδοσιακό τραχανά

…ως βιολογική βρεφική και παιδική διατροφή

Παράδοση, οικογενειακή θαλπωρή και γεύση που μας ταξιδεύει στις ρίζες μας! Ο κλασικά αγαπημένος μας τραχανάς, μία τροφή ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα, κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και έχει «μεγαλώσει» γενιές και γενιές! Φτάνοντας στο σήμερα, η αγαπημένη τροφή του χθες, παρουσιάζεται στην πιο εξελιγμένη εκδοχή της από τη FREZYDERM η οποία καινοτομεί με τη σειρά frezylac Τραχαχανάκης και επανασχεδιάζει τον παραδοσιακό τραχανά ως βιολογική βρεφική διατροφή για βρέφη από 6 μηνών, ιδανική και για παιδιά και ενήλικες!

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ!

Για πρώτη φορά, βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, βιολογικά φρούτα και βιολογικά λαχανικά ενσωματώνονται στους κόκκους βιολογικού σιταριού ολικής άλεσης, ήδη από τη διαδικασία του ζυμώματος, δημιουργώντας έναν τραχανά με υψηλή διατροφική αξία και ισορροπημένο προφίλ λιπιδίων που το καθιστούν ιδανικό γεύμα για όλη την οικογένεια!

Όλα τα προϊόντα της frezylac Τραχαχανάκης περιέχουν στη σύνθεσή τους μόνο συστατικά βιολογικής προέλευσης, ενώ κάθε κόκκος τους περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε:

-φυτικές ίνες βιταμίνες πρωτεΐνες

-μη επεξεργασμένους υδατάνθρακες

* Το προϊόν παράγεται σε μονάδα που διαχειρίζεται δημητριακά που περιέχουν γλουτένη (σιτάρι,σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, σιμιγδάλι), γάλα, αυγά, σόγια (GMO free), ξηρούς καρπούς, αραχίδες, ψάρια, καρκινοειδή, σέλινο, σησάμι και παράγωγα αυτών.

Η σειρά frezylac Τραχαχανάκης αποτελείται από 4 μοναδικές γεύσεις που έρχονται να ενώσουν το παρελθόν με το παρόν και να εντάξουν μία επιλογή υψηλής διατροφικής αξίας σε κάθε οικογενειακό τραπέζι!

● Frezylac Τραχαχανάκης, Τραχανάς με Γάλα Αγελάδας
Διαθέτει βιολογικό άλευρο σίτου ολικής άλεσης με διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος και βιολογικό γάλα αγελάδας FREZYLAC GOLD 2ης βρεφικής ηλικίας, ενσωματωμένο στον καρπό του σιταριού.


● Frezylac Τραχαχανάκης, Τραχανάς με Γάλα Κατσίκας
Διαθέτει βιολογικό άλευρο σίτου ολικής άλεσης με διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος και βιολογικό γάλα κατσίκας FREZYLAC PLATINUM 2ης βρεφικής ηλικίας, ενσωματωμένο στον καρπό του σιταριού.


● Frezylac Τραχαχανάκης, Τραχανάς με Λαχανικά
Διαθέτει βιολογικό άλευρο σίτου ολικής άλεσης με διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος και ολόκληρα βιολογικά φρέσκα λαχανικά (κολοκύθι, ντομάτα, πιπεριά, καρότο, μελιτζάνα, κρεμμύδι, σελινόριζα), ενσωματωμένα στον καρπό του σιταριού. Νηστίσιμος, χωρίς γάλα.*

● Frezylac Τραχαχανάκης, Τραχανάς με Φρούτα
Διαθέτει βιολογικό άλευρο σίτου ολικής άλεσης με διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος και ολόκληρα βιολογικά φρέσκα φρούτα (μήλο, αχλάδι, μπανάνα), ενσωματωμένα στον καρπό του σιταριού. Νηστίσιμος, χωρίς γάλα.*

Δείτε Επίσης

Χωρίς συντηρητικά, αλάτι, ζάχαρη, αυγά, οσμή. Περιέχουν γλουτένη

IΔΑΝΙΚΉ ΠΉΓΉ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ

ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑΒΙΟΛΟΓΙΚΑΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΉΜΕΝΑ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Φ.

*Το προϊόν ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος και επομένως δεν συστήνεται η κατανάλωσή του σε περιπτώσεις αλλεργίας στο γάλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FREZYDERM

Ή FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας κι Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας! Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση! Ή FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, την καθημερινή περιποίηση και την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, τη φροντίδα των ποδιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας καθώς και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας. Επιπλέον, στον κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνεται η σειρά ειδών βρεφικής διατροφής FREZYLAC με γάλατα και κρέμες καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά και ενήλικες.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top