Now Reading
Επιθυμίες-ευχές σαν παραμύθι από το γράμμα μιας μαμάς στον Άγιο Βασίλη

Επιθυμίες-ευχές σαν παραμύθι από το γράμμα μιας μαμάς στον Άγιο Βασίλη

Ναι και οι μαμάδες μπορούν να στείλουν το γράμμα τους στον Άι-Βασίλη, μπορείτε να το γράψετε, μαζί με τα παιδιά, εδώ η Ναταλί Σαμπά σας δίνει ιδέες

Μήπως ήρθε η ώρα ως μαμά να δω κι εγώ τι θέλω να ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη… Τι, επειδή είμαι 40 (..+-…) χρονών, δεν μπορώ να γράψω το γράμμα μου; Γιατί η αλήθεια είναι πως καθώς έψαχνα εδώ κι εκεί όσο ψώνιζα για τα παιδιά, δεν βρήκα όλα όσα θέλω. Ωστόσο, πιστεύω πως ο Άγιος Βασίλης κάτι θα κάνει για να μείνω ευχαριστημένη και φέτος… άλλωστε ήμουν καλό παιδί (εχμ, καλή μαμά ήθελα να πω…)

Άγιε μου Βασίλη θέλω λοιπόν:

Ένα κουτί αγάπη που όποτε την χρειάζομαι να το ανοίγω και σε ανύποπτη στιγμή να ξεχειλίζει τόσο που να χρειάζομαι και τις δυο χούφτες μου για να την πιάσω και να την αλείψω πάνω μου σαν βούτυρο με μαρμελάδα…(το κουτί κατά προτίμηση να είναι μεταχειρισμένο, για να είναι δοκιμασμένο σε δύσκολες συνθήκες και να έχει πολλά χρόνια προϋπηρεσίας).

Θέλω και μια μπάλα «θυμού» που όποτε την κλωτσάω να φεύγουν τα «θυμωμένα πάντα» από μέσα μου και να ηρεμώ στιγμιαία χωρίς να θυμάμαι τίποτα…

Μια κούκλα «μπαλαρίνα-ψυχολόγο» που όταν θα της μιλάω για όσα με απασχολούν εκείνη θα χορεύει στον μπαλετικό ρυθμό της και παράλληλα θα δίνει τις πιο σοφές απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα για τη ζωή μου.

Και ένα καράβι θα ήθελα, κατά προτίμηση κρουαζιερόπλοιο, που του βάζεις μέσα χαρτάκια με ευχές και κάθε μήνα σου εκπληρώνει την πιο «αναγκαία» …αυτό όμως γίνεται μόνο αν το βάλεις στο νερό να ταξιδέψει ελεύθερο. Αν το έχεις στη στεριά δεμένο δεν λειτουργεί. Έτσι μου είπε ο κύριος από το μαγαζί των παιχνιδιών.

Είδα κι έναν χαρταετό σε σχήμα καρδιάς που επιθυμώ, και επάνω του μπορείς να γράψεις τα ονόματα των αγαπημένων σου και αυτός θα πετάει για πολλά πολλά χρόνια και όσο τα ονόματα θα είναι εκεί τόσο εκείνοι οι αγαπημένοι άνθρωποι θα είναι πάντα καλά. Μπορείς επίσης αν θέλεις να προσθέτεις ή να σβήνεις ονόματα από τα πανιά του με ειδικό μαρκαδόρο για τον αέρα (ο μαρκαδόρος έρχεται με τον χαρταετό δωρεάν).

Τέλος, θα ήθελα κι εκείνα τα φτερά τα άσπρα της βιτρίνας που είδα προχτές για να πετάξω για λίγο… μόνο για λίγο, πάνω από σπίτια που δεν έχουν αγάπη, δεν την ξέρουν, δεν την πήραν ποτέ και να …να τους σκορπίσω εκείνη την περσινή νεραϊδόσκονη που μου περίσσεψε για να μπορέσουν να ξανανιώσουν την καρδιά τους ζεστή και να ζωντανέψουν αμέσως τα όνειρά τους.

Δείτε Επίσης

Σε περιμένω ανυπόμονα.

Η φίλη σου

Ναταλί.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top