Now Reading
Διονύσης και Μαργαρίτα – μια ιστορία αγάπης και ένα μήνυμα αισιοδοξίας από τους πιο τρυφερούς πρωταγωνιστές

Διονύσης και Μαργαρίτα – μια ιστορία αγάπης και ένα μήνυμα αισιοδοξίας από τους πιο τρυφερούς πρωταγωνιστές

Το spot της εταιρείας Μασούτης για τα 45 της χρόνια χάρισε χαμόγελο στην περίεργη αυτή εποχή που ζούμε

Η αθωότητα των παιδιών, το βλέμμα τους, το πώς βλέπουν και αντιλαμβάνονται τον κόσμο με την τρυφερότητά τους καταφέρνει πάντα να ρίχνει φως και στις πιο σκοτεινές στιγμές της επικαιρότητας. Φως, χαμόγελα, ειλικρινή συγκίνηση και δυνατά μηνύματα – όταν η διαφήμιση γίνεται τέχνη και καταφέρνει να δημιουργήσει αληθινά δυνατά συναισθήματα.

Ατμόσφαιρα παραμυθιού, δύο αξιαγάπητοι μικροί πρωταγωνιστές και η δύναμη της χαράς σε πρώτο πλάνο, αυτά ήταν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της καμπάνιας με την οποία γιόρτασε ο Μασούτης τα 45 χρόνια που βρίσκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια.

Ο Διονύσης και η Μαργαρίτα, οι δυο μικροί πρωταγωνιστές, αποφασίζουν να παντρευτούν και μοιράζονται με όλους μας τα μεγάλα τους σχέδια. Να κάνουν τραπέζια στους… λούτρινους καλεσμένους τους, να φροντίζουν το μωρό τους το δεινοσαυράκι και να παίζουν ανέμελα με τον σκύλο τους, κι ας κάνει τα πάντα μούσκεμα! Ο Μασούτης είναι πάντα εκεί, για να δώσει πραγματικές λύσεις ακόμα και σε αυτή τη φανταστική οικογένεια!

Τα γυρίσματα διήρκησαν συνολικά 6 μέρες και έγιναν στο Grand Μασούτης στην Καλαμαριά, αλλά και σε ένα παραμυθένιο δεντρόσπιτο που χτίστηκε ειδικά για τις ανάγκες της ταινίας μας και έμεινε «σκαρφαλωμένο» σε ένα δέντρο σε μια υπέροχη αυλή στη Νέα Μάκρη.

Δείτε Επίσης

Η Μαργαρίτα μας στην πραγματική ζωή λέγεται Νάγια και ο Διονύσης είναι ο Χάρης μας και είναι 5,5 χρονών. Ο Χάρης ήταν ο πιο τυπικός και οργανωτικός, ενώ η Μαργαρίτα είχε ένα πιο τσαχπίνικο και εύθυμο ρόλο. Δυο αξιολάτρευτα παιδιά, τα οποία ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή στο casting και δεν σταμάτησαν να εντυπωσιάζουν όλους με τον επαγγελματισμό τους σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το καλύτερο; Οι δύο μικροί πρωταγωνιστές έδεσαν από την αρχή και έτσι ο «γάμος» οδήγησε σε μία πολύ δυνατή φιλία, που τους έδωσε τη δυνατότητα να χαρούν ακόμα περισσότερο όλο αυτό το δημιουργικό ταξίδι.

Κι επειδή τα γυρίσματα ήταν γεμάτα με γέλια, πειράγματα και αστείες στιγμές, ανάμεσα στα παιδιά αλλά και στο συνεργείο, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες σκηνές τους σε ένα backstage video, που θα μας γεμίσει χαρά για μια ακόμα φορά!

Γιατί αυτό που πάντα χρειαζόμαστε είναι η αυθεντική κι ανόθευτη χαρά, ελπίδα, τρυφερότητα και αισιοδοξία, που μόνο τα παιδιά μπορούν να μας προσφέρουν.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top