Now Reading
Γράμμα σε όλους τους μελλοντικούς μπαμπάδες: 3 πράγματα που πραγματικά χρειάζεται η έγκυος σύντροφός σας αυτή τη στιγμή!

Γράμμα σε όλους τους μελλοντικούς μπαμπάδες: 3 πράγματα που πραγματικά χρειάζεται η έγκυος σύντροφός σας αυτή τη στιγμή!

Και πρέπει άμεσα να λάβετε σοβαρά υπόψη σας!

 Ίσως να μην αισθάνεστε ακόμα την αλλαγή αυτούς τους μήνες πριν τη γέννηση του παιδιού σας . Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθάνεστε ότι περιμένετε και πως η πραγματική δουλειά ξεκινά μόλις έρθει το μωρό. 

Αν και η ζωή σας δεν έχει αλλάξει ακόμη πολύ, μπορώ σχεδόν να εγγυηθώ ότι η σύντροφός σας αισθάνεται ήδη εντελώς διαφορετικά. Μπορεί να νιώθει συχνά χάλια, μπορεί να είναι κουρασμένη, μπορεί να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη, μπορεί να είναι ανασφαλείς και μπορεί να φοβάται. Ο καθένας είναι διαφορετικός και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Αυτό που δεν είναι σχεδόν ποτέ διαφορετικό: Πόσο πολύ χρειάζεται η σύντροφός σας την υποστήριξή σας αυτή τη στιγμή. 

Εάν θέλετε να είστε εκεί για εκείνη αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, εδώ είναι μερικές συμβουλές, από μια μαμά που το έχει ζήσει! 

3 τρόποι για να υποστηρίξετε την έγκυο σύντροφό σας

1. Υποστήριξη, υποστήριξη και υποστήριξη

Η υποστήριξη μπορεί να λάβει διάφορες μορφές. Μπορεί να είναι η βοήθεια πριν σας ζητηθεί ή να ρωτήσετε απλά τη σύντροφό σας, τι χρειάζεται! Η υποστήριξη μπορεί να είναι επίσης το να της κάνετε κομπλιμέντα και να της πείτε κάτι τόσο απλό όπως πόσο όμορφη είναι και πόσο καλά τα καταφέρνει. Τα όμορφα λόγια σε μια δύσκολη απαιτητική περίοδο είναι πραγματικό βάλσαμο! 

2.Κάντε αυτό που λέει, όποτε το λέει 

Επαναλάβετε μετά από μένα! Είστε ο υποστηρικτής. Είστε! Κι αυτό θα πει πως αν εκείνη πει οτι πετάει ο γάιδαρος θα συμφωνήσετε μαζί της. Τόσο απλά κι ωραία!  Για παράδειγμα αν η σύντροφός σας σκέφτηκε ότι θέλει χάμπουργκερ για δείπνο, αλλά καθώς φτιάχνονται ξαφνικά νομίζει ότι μυρίζουν απαίσια,  ο ρόλος σας είναι να πείτε, «Κανένα πρόβλημα, θα φτιάξουμε κάτι άλλο». Ή, αν δεν θέλει να πάτε για Κυριακάτικο δείπνο στη μαμά σας μπορείτε να πάτε μόνος! Αν διαφωνήσετε στο χρώμα του καροτσιού ή της κούνιας, ίσως πρέπει να αφήσετε τα μικρά πράγματα που σας χωρίζουν στην άκρη και να κάνετε ένα βήμα πίσω! 

Δείτε Επίσης

3.Συνήγορος και βοηθός της

Είστε ο συνήγορός της στα ραντεβού με τους γιατρούς , με την οικογένεια και κατά τη διάρκεια του τοκετού. Σε όλες αυτές τις σημαντικές στιγμές, μπορεί να είστε εσείς ο άνθρωπος που θα ρωτήσει, θα ψάξει, θα βρει λύση! Εάν πάτε σε ένα ραντεβού με έναν γιατρό, συζητήστε με τη σύντροφό σας, για όλα όσα την απασχολούν γιατί μπορεί να είναι νευρική ή απασχολημένη όταν φτάσετε εκεί. Διαχειριστείτε ανεπιθύμητους επισκέπτες και πολεμήστε για την ηρεμία και την ησυχία της! Όλοι οι τοκετοί δεν είναι ίδιοι! Σκεφτείτε οτι φυσικά μπορεί να πονάει, μπορεί να φοβάται, μπορεί να την κυριεύει η χαρά. Είναι στο χέρι σας να της κάνετε τη ζωή λίγο καλύτερη σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.  

Μπορεί να νομίζετε ότι όλα αυτά τα κάνετε ήδη! Και ίσως τα κάνετε! Αλλά να θυμάστε ότι το να τη ρωτάτε τι χρειάζεται και να την ακούτε είναι πραγματικά ανεκτίμητο!

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να συμπάσχετε με όλα όσα περνάει. Γνωρίζουμε ότι ο ρόλος σας ως υποστηρικτής δεν είναι εύκολος, αλλά αν όχι εσείς τότε ποιός; Γιαυτό dads to be έχετε στο νου σας ότι σας χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ και θέλουμε τη βοήθειά σας.

Με αγάπη οι μαμάδες…

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top