Now Reading
Ένα κοριτσάκι βάφεται για να μοιάζει με τον σκύλο της, και το βίντεο γίνεται viral

Ένα κοριτσάκι βάφεται για να μοιάζει με τον σκύλο της, και το βίντεο γίνεται viral

Προσπαθεί να βάλει άσπρη πούδρα στα μάγουλά της, τη μύτη και μαύρο χρώμα στα χείλη και στην άκρη της μύτης της – απολαύστε το αποτέλεσμα!

Παιδιά και κατοικίδια, ένας συνδυασμός που από μόνος του είναι εγγύηση για αυθεντικές συγκινήσεις, αστείες στιγμές και πολλή αγάπη.

Τα παιδιά λατρεύουν να μιμούνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ως εκ τούτου, ένα ξεκαρδιστικά αξιολάτρευτο βίντεο ενός μικρού κοριτσιού έχει κάνει χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου να γελούν μετά την έκφραση αγάπης της για το κατοικίδιο σκύλο της. Το βίντεο δείχνει το κοριτσάκι να αλείφει το πρόσωπό της με μακιγιάζ ώστε να μοιάζει με το κατοικίδιο σκύλο της που ονομάζεται Francisco.

Στο σύντομο κλιπ, το κοριτσάκι φαίνεται να προσπαθεί να εφαρμόσει ένα μακιγιάζ για να μοιάζει ακριβώς με τον σκύλο της. Προσπαθεί να βάλει λευκή πούδρα στα μάγουλα, τη μύτη και μαύρο χρώμα στα χείλη και στην άκρη της μύτης της. Ενώ απαθανατίζει το χαριτωμένο κορίτσι, η μητέρα της τη ρωτά τον λόγο πίσω από αυτή τη μεταμόρφωση. Σε απάντηση, το παιδί εκφράζει την απέραντη αγάπη του για το κατοικίδιο ζώο του και λέει ότι θέλει απλώς να μοιάζει στο σκυλί της.

Στη συνέχεια, η μητέρα της γυρίζει την κάμερα για να δείξει τον τετράποδο φίλο της. Ο Francisco, ο οποίος είναι ασπρόμαυρος, φαίνεται ωστόσο σαστισμένος καθώς δεν είχε ιδέα για το μακιγιάζ της μικρής του φίλης του. Η μητέρα η ίδια μετά βίας αντιστάθηκε στο γέλιο της.

Το σύντομο κλιπ περιέχει επίσης υπότιτλους της συνομιλίας μεταξύ του παιδιού και της μητέρας του και μερικές χαριτωμένες φωτογραφίες του κοριτσιού με το κατοικίδιο του σκύλου της.

Δείτε το βίντεο εδώ

Δείτε Επίσης

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από το Goodnews Movement στο Instagram. Η λεζάντα του βίντεο έγραφε: «Αυτό θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις καλύτερες αναρτήσεις του κινήματος καλών ειδήσεων… Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω». Σύντομα, το βίντεο έγινε viral και κέρδισε τις καρδιές πολλών χρηστών των social media.

Από τότε που δημοσιεύτηκε μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2 εκ. likes και αρκετά αστεία σχόλια με έναν τεράστιο αριθμό emoticons για γέλιο. Κάποιοι επεσήμαναν επίσης την μπερδεμένη έκφραση του Francisco με κάποια αστεία σχόλια. Ένας χρήστης του Instagram είπε επίσης ότι το κοριτσάκι θα γίνει επιτυχημένη makeup artist στο μέλλον.

Ένα κοριτσάκι φοράει μακιγιάζ για να μοιάζει με το κατοικίδιο σκύλο της, και το βίντεο γίνεται viral – Tetrapodo.gr: Τα πάντα για τα τετράποδα!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top