Now Reading
Ψάχνοντας την Ντόρι απο 1η Σεπτεμβρίου!

Ψάχνοντας την Ντόρι απο 1η Σεπτεμβρίου!

To πιο ξεχασιάρικο μπλε ψαράκι η Ντόρι, θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και…

gr_flexhero_a3bbbd22

To πιο ξεχασιάρικο μπλε ψαράκι η Ντόρι, θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και την περιμένει. Η τρελή αναζήτηση για να βρει τους γονείς της ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους με τη νέα ταινία της Disney•Pixar, Ψάχνοντας την Ντόρι.

 

13 χρόνια μετά την πρώτη μαγική βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, με την ταινία Ψάχνοντας τον Νέμο, Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, η αναμονή τελείωσε! Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι Ντόρι, η οποία…απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια.

 

Η Ντόρι, ξεκινά παρέα με τους φίλους της, Μάρλιν και Νέμο, μία διαδρομή με αξέχαστες συναντήσεις με πλάσματα του βυθού που σφύζουν από χιούμορ, όπως ένα χταπόδι χαμαιλέοντα, ενώ η ιστορία χαρίζει απλόχερα εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, γέλιο, συγκίνηση και αγωνία. Στην ελληνική μεταγλώττιση, οι θρυλικοί Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφουν, δίνοντας ξανά τις φωνές τους στην Ντόρι και τον Μάρλιν αντίστοιχα, εμπλουτίζοντας τους χαρακτήρες με το κωμικό τους ταλέντο.

maxresdefault

 

Αναμένοντας λοιπόν την αγαπημένη μας ταινία, Ψάχνοντας την Ντόρι, η Disney έχει δημιουργήσει μοναδικά προϊόντα, ρούχα, αξεσουάρ, είδη θαλάσσης & πάρτυ και φυσικά σούπερ παιχνίδια για αξέχαστη διασκέδαση «στο βυθό» όλο το χρόνο!

 

Παιδικά αθλητικά ρούχα με τους αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας από την Adidas, κούπες, κασετίνες, τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής και παγούρια από τη Gim όλα με τους αγαπημένους ήρωες της ταινίας, θα κάνουν τις πρώτες ημέρες του σχολείου υπέρ-διασκεδαστικές και παιχνιδιάρικες.

 

Μία τεράστια συλλογή διαδραστικών χαρακτήρων με τους 15 ήρωες της ταινίας από τη Giochi Preziosi, θα γίνουν οι καθημερινοί σας φίλοι στο σπίτι, τη βόλτα ή το σχολείο, ενώ οι ήρωες που «ζωντανεύουν» μόλις πέσουν στο νερό, θα εκτοξεύσουν τη φαντασία στα ύψη ξεκινώντας μοναδικές υποβρύχιες περιπέτειες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Με τον Πίνακα Γράψε-Σβήσε της As Company η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ! Ένας καμβάς, μια μαγική γόμα και αμέτρητες επιλογές δημιουργίας έρχονται μαζί με προτυπωμένες τσάντες ζωγραφικής σε διάφορα σχέδια και στυλ για τους μικρούς καλλιτέχνες. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν με το μοναδικό τους στυλ και να ξεχωρίσουν παρέα με τους αγαπημένους ήρωες! Το Giga Block 5 σε 1 θα τους βοηθήσει να μάθουν να ζωγραφίζουν, να διακοσμούν, και να χρωματίζουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

60751_Cover

 

 

 

Δείτε Επίσης

Βιβλία όπως τα «Ψάχνοντας την Ντόρι-Τα κλασικά» και «Ψάχνοντας την Ντόρι- Μαγικός Κόσμος» από το Μεταίχμιο θα εκπαιδεύσουν τα μικρά παιδιά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Γνώρισε τις περιπέτειες της Ντόρι και βάλε χρώμα στην απίθανη παρέα της, με τα βιβλία ζωγραφικής: «Ένα ξεχασιάρικο ψαράκι», «Μα τι ξέχασα πάλι;» και «Που είναι η Ντόρι;» από τις εκδόσεις Μίνωας. Διάβασε την ιστορία της αγαπημένης μας Ντόρι και μάθε αν με τη βοήθεια των φίλων της, βρίσκει τελικά τους γονείς της. Κόλλησε, ζωγράφισε και διασκέδασε με τα πέντε υπέροχα παζλ, Μη σταματάς να κολυμπάς!, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με τη γλυκιά, αλλά ξεχασιάρα Ντόρι.

 

Και για όσους έχουν γενέθλια, μία τούρτα Pan Decor και είδη πάρτυ Procos εμπνευσμένα από την ταινία «Ψάχνοντας την Ντόρι» θα μεταμορφώσουν το πάρτυ σε μία υποβρύχια περιπέτεια.

SAK_4822

Εάν πάλι είστε καλεσμένοι, κάντε τους δώρο μία μπάλα ελληνικής κατασκευής από την εταιρεία Star, ένα πακέτο memory, ολοκληρωμένο σετ ζωγραφικής Mandala – Designer, παζλ , επιτραπέζιο – λαβύρινθο για παιδιά, από την John Hellas/ Ravensburger, ή μία μπάλα Dory με γυαλιστερό εφέ από την John Hellas.

4005556068715_BOX_rechts_Export_TYP_300_RGB12-2791_a

 

Η Ντόρι, το μπλε ψάρι με την αδύναμη μνήμη, ξεκινά ένα τρελό ταξίδι στο βυθό. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της. Ανακαλύψτε τα πιο απολαυστικά είδη διασκέδασης και αξεσουάρ και δείτε πρώτοι την ταινία και σε 3D από την 1η Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

psachnontas-tin-ntori-mila-ellinika-me-tis-fones-ton-atheridi-papadopoulou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top