Now Reading
Υπέροχες δράσεις φιλαναγνωσίας για παιδιά στο κέντρο της Αθήνας

Υπέροχες δράσεις φιλαναγνωσίας για παιδιά στο κέντρο της Αθήνας

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου έχουμε να σας προτείνουμε δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις

Το Σάββατο 23/2 στις 11 το πρωί, το «Διαβάζουμε στα Εξάρχεια» υποδέχεται στη Σβούρα  (Χαριλάου Τρικούπη 170) τους μικρούς ανήσυχους αναγνώστες για να διαβάσουν το βιβλίο «Παβ ο φάλτσος τζίτζικας και η περιπέτεια με τα τυφλά μυρμήγκια» (εκδόσεις Μικρή Σελήνη).
Ο συγγραφέας του βιβλίου Φώτης Δούσος θα είναι κοντά σας για την πρώτη διαδραστική αφήγηση του βιβλίου στην Αθήνα!

«ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ»
Με αφορμή ένα βιβλίο, διαφορετικοί χώροι των Εξαρχείων ανοίγουν και υποδέχονται τις οικογένειες που ζουν στην περιοχή, αλλά και όσους θέλουν να την γνωρίσουν λίγο καλύτερα. Με αφορμή ένα βιβλίο “Διαβάζουμε στα Εξάρχεια”, παίζουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε, μαγειρεύουμε, γυμναζόμαστε, μαθαίνουμε, γινόμαστε ομάδα και απολαμβάνουμε την γειτονιά μας και τους ανθρώπους της.
Στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε μια εκδήλωση κάθε μήνα, σε διαφορετικό κάθε φορά χώρο. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι! Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά, να ανακαλύψουμε την πλευρά αυτής της γειτονιάς που αγαπά τα παιδιά και ανοίγει την πόρτα της στις οικογένειες.

Σάββατο 23/2 στις 11. Πληροφορίες: facebook.com/events

 

Οι εκδόσεις Μάρτης και η Κόκκινη Αλεπού στο πλαίσιο της καμπάνιας “Διαβάζω δυνατά” με χαρά σας προσκαλούν, μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 23 Φλεβάρη στις 12:00 στον χώρο του Μάρτη στο Κολωνάκι για να ακούσετε την Ξένια Καλογεροπούλου να αφηγείται ένα από τα παραμύθια της!

Μετά την αφήγηση κι ενώ τα παιδιά θα ζωντανεύουν τους ήρωες του παραμυθιού, η Ξένια Καλογεροπούλου θα μιλήσει στους γονείς για τη σημασία και τα οφέλη της αφήγησης στα παιδιά!

Δείτε Επίσης

Tο Διαβάζω Δυνατά, είναι η καμπάνια ενθάρρυνσης της αφήγησης μέσα από την ανάγνωση. Είναι κάτι πολύ απλό, που εκ πρώτης όψεως φαντάζει και κοινό, αλλά δεν είναι. Μπορεί να λέμε ότι διαβάζουμε βιβλία στα παιδιά, αλλά τελικά δεν είναι κάτι που γίνεται από τους πολλούς. Είναι ένας τρόπος να γίνει το βιβλίο μέσο ψυχαγωγίας και προτεραιότητα. Παρόλο που οι χρόνοι είναι πιεσμένοι και είμαστε μονίμως κουρασμένοι, η αφήγηση είναι κάτι τόσο απλό, σχεδόν ανέξοδο που μπορεί να χαρίσει στους γονείς και στα παιδιά μόνο ευεργετικά αποτελέσματα και οφέλη.
Πληροφορίες για την εκδήλωση: facebook.com/events

Είσοδος ελεύθερη.
Για παιδιά από 3 ετών.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top