Now Reading
Το «Paddington 3» ετοιμάζεται και μας κάνει να ανυπομονούμε

Το «Paddington 3» ετοιμάζεται και μας κάνει να ανυπομονούμε

Ο πιο αγαπημένος αρκούδος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Το «Paddington 3» – μια νέα συνέχεια στην αγαπημένη σειρά ταινιών – βρίσκεται σε εξέλιξη, εκπρόσωποι της Studiocanal δήλωσαν στον διεθνή Τύπο: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Studiocanal εργάζεται πολύ σκληρά για την ταινία 3 με τη μέγιστη τέχνη και φροντίδα – όπως με την ταινία 1 και 2».
Την περασμένη εβδομάδα, σε μια συνέντευξη στο BBC Radio 2 «The Zoe Ball Breakfast Show», ο αστέρας του «Paddington» Hugh Bonneville είπε ότι υπήρχε «ορμή προς το μέλλον» στο έργο και ότι ήταν «κάπου στον ορίζοντα».

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τη νέα ταινία, ανέφεραν οι εκπρόσωποι, αλλά σε προηγούμενες αναφορές, η Studiocanal είπε ότι θα συνεργαστεί ξανά με το Heyday Films του David Heyman. Στο παρελθόν, ο συγγραφέας-σκηνοθέτης «Paddington», Paul King είπε ότι δεν θα σκηνοθετήσει την τρίτη ταινία, αλλά θα συνεχίσει να συμμετέχει. Ο King σκηνοθετεί επί του παρόντος στην Warner Bros το «Wonka», μια ιστορία για την προέλευση του Willy Wonka, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023.

Οι δύο προηγούμενες ταινίες “Paddington” – μείγματα ζωντανής δράσης και CGI – ήταν παγκόσμιες επιτυχίες στο box office, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 280 εκατομμύρια και 225 εκατομμύρια $ παγκοσμίως, αντίστοιχα. Το «Paddington 2» αντιμετώπισε ισχυρές αντιξοότητες στην κυκλοφορία των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ο εγχώριος διανομέας της, η εταιρεία Weinstein, χρεοκόπησε το φθινόπωρο του 2017 μετά την πτώση του συνιδρυτή Harvey Weinstein. Η εταιρεία έπρεπε να δημοπρατήσει το έργο στην Warner Bros., και είχε χαμηλή απόδοση στην αγορά των ΗΠΑ.

Οι ταινίες «Paddington» έχουν ξεχωρίσει για τα συγκινητικά μηνύματα τους σχετικά με την διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη, το έντονο χιούμορ και το λαμπρό casting. Στην πρώτη ταινία, η Νικόλ Κίντμαν ήταν η κακή ταριχεύτρια ζώων, Millicent Clyde. Στο δεύτερο, ο Χιου Γκραντ έπαιξε τον Φοίνιξ Μποτσάναν, έναν εγωιστικό ηθοποιό και κλέφτη. Οι ταινίες έχουν επίσης ερμηνευτεί ως υπέρ της μετανάστευσης και κατά του Brexit, με τον Πάντινγκτον να φτάνει στο Λονδίνο από το «πιο σκοτεινό Περού», μέχρι που η οικογένεια Brown, με τους γονείς Henry (Bonneville) και Mary (Sally Hawkins) να τον υιοθετήσουν. Ο συγγραφέας του «Paddington» Michael Bond, ο οποίος πέθανε το 2017, είπε ότι εμπνεύστηκε από τις ιστορίες των προσφύγων κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου που έφτασαν στο Λονδίνο με ετικέτες γύρω από το λαιμό τους. (Ο Πάντινγκτον έχει πάνω του μα καρτέλα που γράφει, «Παρακαλώ φροντίστε αυτήν την αρκούδα»)

Δείτε Επίσης

Το 2014, ο Bond είπε στην Guardian ότι ο Πάντινγκτον «υπερασπίζεται την αλήθεια – δεν φοβάται να πάει κατευθείαν στην κορυφή και να δώσει ένα σκληρό βλέμμα στα πράγματα».

Ο Ben Whishaw είναι η φωνή του Πάντινγκτον στις ταινίες και έχει επαναλάβει το ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Οι περιπέτειες του Πάντινγκτον», που παράγεται επίσης από το Studiocanal. Η πρεμιέρα της σεζόν 2 του σόου, η οποία προβάλλεται στο Nickelodeon στις ΗΠΑ, είναι προγραμματισμένη άμεσα, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο τον Απρίλιο.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top