Now Reading
Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο για γονείς και παιδιά

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο για γονείς και παιδιά

Προβλέψεις από την αστρολόγο μπλόγκερ και μαμά Έριν Μακίρνει και το the astrology mama

Καλή χρονιά Γονείς! Για πολλούς, ο Ιανουάριος είναι μια νέα αρχή, μια ευκαιρία να θέσουμε νέους στόχους. Με τον Ήλιο στον εργατικό Αιγόκερω για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να επικεντρωθούμε και να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους. Στις 30 Ιανουαρίου βλέπουμε την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή, οπότε προετοιμαζόμαστε ανάλογα, δεν έχουμε κάνει ακόμα ένα διάλειμμα. Αλλά μην αγχώνεστε, αν επιβιώσαμε το 2020, μπορούμε να επιβιώσουμε οποιαδήποτε στιγμή!

ΚΡΙΟΣ

Δεν σας φοβίζει η σκληρή δουλειά, Κριοί. Στην πραγματικότητα, είστε συνήθως εκείνοι που ανάβουν μια φωτιά κάτω από όλους πίσω για να ξεκινήσουν τα πράγματα! Αυτός ο μήνας δεν θα είναι διαφορετικός: θα ξεκινήσετε μια σειρά νέων έργων και θα ενθαρρύνετε όλους. Εάν έχετε παιδάκι στο ζώδιο του Κριού, φροντίστε να παρακολουθείτε τα έργα και τις δεσμεύσεις τους, καθώς μπορεί να είναι πολύ ενθουσιασμένοι για να τα ξεκινήσουν αλλά κάπου στην πορεία να χάσουν το ενδιαφέρον τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογενειακή σας ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτού του μήνα, Ταύρος. Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο σύνδεσης με την οικογένειά σας, οικογενειακές βραδιές ταινιών, απολαύστε δείπνο μαζί και αγκαλιές ενώ ο καιρός είναι έξω κρύος. Αν έχετε παιδί στο ζώδιο του Ταύρου, βρείτε κάποιες χειροτεχνίες ή δραστηριότητες που θα το ενδιαφέρουν όσο μένει μέσα στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι, οι λίστες με τις εργασίες σας είναι πάντα μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Κατά τη διάρκεια αυτού του χειμερινού μήνα, χαράξτε λίγο χρόνο για να μην κάνετε τίποτα! Η εξάντληση είναι πραγματική και χρειάζεστε ξεκούραση. Αυτό ισχύει και για το πολυάσχολο μικρό σας Δίδυμο, βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν μια μέρα για να χαλαρώσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκετε τον εαυτό σας μπερδεμένο σας καβούρι αυτόν τον μήνα Καρκίνοι; Μερικές φορές ο Ιανουάριος μπορεί να αισθάνεται παράξενος μετά την ευθυμία των διακοπών – τις πιο σκοτεινές μέρες και το κρύο. . . είναι αναμενόμενο για ένα συναισθηματικό ζώδιο σαν τον δικό σας. Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένους; Ό, τι κι αν είναι, υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα το κάνετε και τηρήστε αυτήν την υπόσχεση. Θα αισθανθείτε κάποια χαρά και θα αποφύγετε την απογοήτευση (win-win!). Ρωτήστε το παιδί που ανήκει σε αυτό το ζώδιο ποιο μικρό πράγμα θα το έκανε πραγματικά χαρούμενο και θα απολαύσετε αυτή την εμπειρία μαζί.

ΛΕΩΝ

Λέων, μπαίνεις στο 2021 με ένα πυροτέχνημα! Όλα τα είδη των καλών πραγμάτων εμφανίζονται ήδη από το ξεκίνημα της χρονιάς και αυτά τα θετικά χαμόγελα θα λάμψουν. Η ενέργειά σας θα είναι μεταδοτική για όλους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή και θα μπορούσαμε όλοι να την χρησιμοποιήσουμε λίγο αυτόν τον μήνα. Το παιδί σας Λέων θα είναι επίσης εκείνο που θα διαδίδει την καλή και χαρούμενη ενέργεια γύρω του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιος πολύς απαραίτητος χρόνος φύσης πρέπει να μπει στη λίστα υποχρεώσεων που πρέπει να κάνετε αυτόν τον μήνα, Παρθένοι. Αν χιονίσει εκεί που μένετε, βγείτε έξω και φτιάξτε έναν χιονάνθρωπο με τα παιδιά. Διαφορετικά, βρείτε μικρές ευκαιρίες για βόλτα, βόλτα με ποδήλατο ή πεζοπορία, αν είναι δυνατόν. Η ψυχή μας αποκαθίσταται στη φύση και το χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη χρονιά. Το μικρό παιδί στο ζώδιο της Παρθένου χρειάζεται επίσης λίγο χρόνο στη φύση! Μην ξεχάσετε να τα βγάζετε στον καθαρό αέρα μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις σαν να μπορείς να αναπνέεις επιτέλους με ανακούφιση, Ζυγέ; Το 2020 είχε κάποια ένταση στο πρόγραμμά σας και φέτος αυτό θα ελαφρύνει λίγο. Αφιερώστε αυτόν τον μήνα για να επανασυνδεθείτε με το παιδί σας και να γίνετε δημιουργικοί, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να είναι αυτό: τέχνη, χειροτεχνία, κοσμήματα ή ψήσιμο και φροντίστε να συμπεριλάβετε το μικρό σας Ζυγό στις δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί, αυτός ο μήνας θα σας φέρει κάποια απαραίτητη ισορροπία. Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε άλλη ενέργεια, αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τις περιοχές της ζωής σας που διοχετεύσατε το περίσσευμα της ενέργειας σας. Ρίξτε μια ματιά στη ζωή του μικρού Σκορπιού σας και δείτε πού το παρακάνει και πού χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Καθοδηγήστε το για να εξισορροπήσουν.

Δείτε Επίσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φιλοδοξία είναι το ατού σας και με τον Ήλιο στον εργατικό Αιγόκερω, θα απογειωθείτε! Ώρα να οργανωθείτε, ορίστε τα σχεδιαγράμματα σε ό,τι έχετε σχεδιάσει και αναλάβετε δράση! Ενθαρρύνετε το μικρό σας Τοξότη να παραμείνει εστιασμένο στους στόχους του και να επαινέσετε τη σκληρή δουλειά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας θα σας ζητήσει να κάνετε κάποια γείωση στη γη. Ναι, ακόμη και εσείς, οι πιο γήινοι του ζωδιακού κύκλου, πρέπει να το θυμάστε αυτό. Φάτε λαχανικά ρίζας, βγείτε στη φύση αν μπορείτε, κάντε διαλογισμό, πάρτε βαθιές αναπνοές και αναπνεύστε αργά. Αυτό θα ωφελήσει πολύ το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Ρίξτε μια ματιά σε γιόγκα ή διαλογισμό για παιδιά σε μια εφαρμογή ή στο Youtube και κάντε μερικές ασκήσεις με τον μικρό Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή θα είναι μια τεράστια χρονιά για εσάς Υδροχόοι, έχετε επτά πλανήτες στο ζώδιό σας! Μπορείτε να περιμένετε αυτόν τον μήνα και το επόμενο έτος να είναι μια αλλαγή και ανάπτυξη για εσάς, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μερικές φορές η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική στα παιδιά, οπότε φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξηγήσετε τον μικρό Υδροχόο τι συμβαίνει και να διατηρήσετε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Μαζί σας για να τους καθοδηγήσετε, θα νιώσουν πολύ καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα χρονιά μοιάζει με μια καθαρή πλάκα για εσάς, Ιχθύες. Μια ευκαιρία να ξαναγράψετε το βιβλίο σας. Ίσως βρείτε λίγο χρόνο για να δημοσιεύσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, και να τους καταγράψετε. Εάν έχετε μικρό Ιχθύ, ένα ημερολόγιο είναι ένα υπέροχο δημιουργικό χόμπι που θα το βοηθήσει επίσης να επεξεργαστεί αυτά τα ΜΕΓΑΛΑ συναισθήματα που έχει!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top