Now Reading
Τα παιδιά φτιάχνουν την τάξη των ονείρων τους με LEGO® στο RIVER WEST

Τα παιδιά φτιάχνουν την τάξη των ονείρων τους με LEGO® στο RIVER WEST

Για 2 εβδομάδες, παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν έναν πολύχρωμο κόσμο.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επιστρέψεις από τις καλοκαιρινές διακοπές και να ξεκινήσεις τις οικογενειακές βόλτες από το να συνδυάσεις τα ψώνια των σχολικών ειδών με τη διασκέδαση και το παιχνίδι για όλους, σε έναν άνετο και φωτεινό χώρο με δωρεάν πάρκινγκ.

Φέτος το Σεπτέμβριο, το παιχνίδι και η διασκέδαση συνεχίζονται για τους μικρούς μας φίλους στο RIVER WEST. Από 7 έως 23 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά χτίζουν την τάξη τους, με ό,τι χρώμα φαντάζονται, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό από τη LEGO®.

Για δύο εβδομάδες, και ενώ τα σχολεία ανοίγουν, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν το παιχνίδι τους ενώ παράλληλα απολαμβάνουν πολλά από τα παραπάνω οφέλη σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που προσφέρει το RIVER WEST!

Αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και κατασκευών περιμένουν, λοιπόν, το Σεπτέμβριο τους μικρούς επισκέπτες του RIVER WEST, σε ένα σκηνικό ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε ηλικίας. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν μία ολοκληρωμένη τάξη με χιλιάδες πολύχρωμα τουβλάκια LEGO® και να παίξουν με τις αγαπημένες τους σειρές LEGO® DUPLO®, LEGO® CITY, LEGO® NINJAGO® και LEGO® FRIENDS.

Η ανακάλυψη ότι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι από το μηδέν με δική τους πρωτοβουλία, ομαδικά, με υπομονή και επιμονή, σίγουρα θα γίνει ένα από τα καλύτερα μαθήματα ζωής για τους μικρούς μαθητές.

Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους και να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά. Καθημερινά, από τις 17.00 ώς τις 21.00 και το Σάββατο 11.00 με 19.00.

Το RIVER WEST είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και κομβικά σημεία της πόλης – επί της Λεωφόρου Κηφισού και μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη, Ιεράς Οδού και Θηβών – δίπλα από το κατάστημα ΙΚΕΑ.

Όσοι επισκέπτες χρησιμοποιήσουν δικό τους μεταφορικό μέσο, έχουν εύκολη πρόσβαση από την είσοδο επί της Λεωφόρου Κηφισού και δωρεάν parking 2.500 θέσεων, ενώ για όσους επισκέπτες χρησιμοποιούν το Μετρό, λειτουργεί λεωφορείο είκοσι θέσεων, πραγματοποιώντας δωρεάν την κυκλική διαδρομή μεταξύ του σταθμού Μετρό του Αιγάλεω και του εμπορικού συγκροτήματος RIVER WEST.

Περισσότερες πληροφορίες: www.riverwest.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top