TOP

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Καρπούζια, παγάκια, καλαμάκια, φύγαμε…

 

1. Παίρνουμε όλα τα υλικά

– 300 gr καθαρισμένο καρπούζι χωρίς κουκούτσια

– 2 κουταλιές μέλι

– 2 κουταλιές χυμό λεμόνι

2. Τα χτυπάμε όλα στο μπλέντερ

Γρρρρρρ…..

3. Μοιράζουμε το μείγμα σε παγοθήκες και το βάζουμε στην κατάψυξη.

Μπρρρρ….

4. Όταν παγώσουν καλά, αδειάζουμε τα καρπουζοπαγάκια και τα περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν χιόνι.

Και νταντάννν, έτοιμες οι σούπερ παγωμένες κατακκόκινες γρανίτες μας!

 

Πηγή: AllYou

Καταχώρησε Σχόλιο