Now Reading
Πώς να περάσετε υπέροχα το σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου

Πώς να περάσετε υπέροχα το σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου

Γιατί οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που ζούμε με τα παιδιά μας!

ΣΙΝΕΜΑ

5 Μαρτίου 2020 στα VILLAGE CINEMAS Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε», η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Πίσω από την ολοκαίνουργια ταινία της Pixar Animation Studios βρίσκουμε τον σκηνοθέτη Dan Scanlon και τον παραγωγό Kori Rae, που έφεραν τους «Μπαμπούλες Πανεπιστήμιου».

 

ΘΕΑΤΡΟ

Επετειακή παράσταση για τα 40 χρόνια του έργου «Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν», το Σάββατο 7 Μαρτίου και 13.00 στο Σύγχρονο Θέατρο – Ο συγγραφέας του έργου Roy Kift θα βρίσκεται ως τιμώμενο πρόσωπο

Θα ακολουθήσει συζήτηση με την συμμετοχή εκλεκτών καλεσμένων και θέμα: «Θέατρο και ανθρώπινα δικαιώματα – το παράδειγμα της αναπηρίας». Αμέσως μετά, γιορτή για τα παιδιά με μουσική και παιχνίδι με τα μπαλόνια της παράστασης. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί καθολικά προσβάσιμη για όλες, όλους και όλα, με ταυτόχρονη Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ), Ενδογλωσσικούς Υπέρτιτλους για Κ/κωφούς/ές και βαρήκοους/ες (CAP) καθώς και Ακουστική Περιγραφή για ανθρώπους με προβλήματα όρασης (AD) με την επιμέλεια και την πιστοποίηση της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών. Το πρόγραμμα της παράστασης θα διατίθεται δωρεάν σε μεγαλογράμματη γραμματοσειρά, γραφή Braille και σε κώδικα QR για τυφλούς/ές και ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ενώ, φυσικά, οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους χειριστές/τριες τους.

«Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν» από την ομάδα Συντεχνία του Γέλιου σε σύμπραξη με την «Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών»

Πληροφορείες 210- 34 64 380. Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45 – Κεραμεικός)

 

Γίνομαι εξερευνητής των ιστορικών λόφων της Αθήνας

Δράση για όλη την οικογένεια από την Athens for Kids

Σάββατο στις 4 μ.μ. – 5:30 μ.μ.

Ελάτε σε μια μοναδική βόλτα στην περιοχή του Θησείου, για να γνωρίσουμε την ιστορία των ιστορικών λόφων του Φιλοπάππου, της Πνύκας, του Αρείου Πάγου και της Ακρόπολης. Ποιοι ήταν οι Ευρωπαίοι περιηγητές που ήρθαν να ανακαλύψουν τον πολιτισμό μας; Πώς πήρε το όνομά του ο λόφος του Φιλοπάππου; Πώς μετρούσαν τον χρόνο οι αρχαίοι Αθηναίοι; Με ποιον τρόπο μπορούμε να προστατέψουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά; Με εργαλείο τον χάρτη μας και με θέα από ψηλά, θα ανακαλύψουμε οι ίδιοι τις απαντήσεις στην μοναδική αυτή διαδρομή που είναι γεμάτη υπέροχες ιστορίες του πολιτισμού μας.


Κόστος συμμετοχής παιδιών:10 ευρώ
Ενήλικες : 5 ευρώ
Ηλικίες 5-9 ετών
Τα παιδιά συνοδεύονται πάντα από κάποιον ενήλικα
Κρατήσεις στο email : info@athensforkids.com
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο από Μουσειοπαιδαγωγό για της ηλικιακές ανάγκες του κάθε παιδιού και υλοποιούνται από πιστοποιημένο ξεναγό της Athensforkids.

 

ME AΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

Η ΠΕΠΙΤΑ από την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΙΑΤΑ της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου, παίρνει το Μετρό και κατεβαίνει στη Στάση Ακρόπολη. Μπαίνει μέσα στη Superb Boutique – Acropolis και μένει εκεί για όλο το τριήμερο, να σας περιμένει, να σας χαρίσει δώρα, να σας γνωρίσει.


6,7,8 Μαρτίου, ρούχα, αξεσουάρ, μπότες, σανδάλια, χρώμα🌶γεύση, άρωμα, 🇲🇽βιτρίνα Μεξικού κι όλα τους με αφορμή ένα βιβλίο – VIVA!

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 12:00 οι εκδόσεις Μάρτης σας προσκαλούν στο βιβλιοπωλείο Booktique στο Κολωνάκι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ISOL

Για παιδιά από 4 ετών.

Είσοδος ελεύθερη

Booktique: Πατριάρχου Ιωακείμ 21, 10675, Κολωνάκι, 210-7235425

ΑΦΗΓΗΣΗ – Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ

Δείτε Επίσης

Έντεχνη αφήγηση παραμυθιού από το στόμα μιας αληθινής παραμυθούς με τη γνωστή αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη

και τα μουσικά της όργανα από όλο τον κόσμο

για παιδιά από 4 έως 104 ετών!

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, ώρα: 12:00 – 13:00

Artion Galleries, Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά 14562

CineDoc Kids: Το Κυνήγι της Μάγισσας

Κυριακή 8.3.2020, στις 16:00

Ο 10χρονος Γιόβαν γεννήθηκε με μερική εγκεφαλική παράλυση, είναι ντροπαλός και δεν έχει πολλούς φίλους. Έτσι, συχνά δραπετεύει σε έναν τόπο φαντασίας, όπου μεταμορφώνεται σε υπερήρωα. Όμως η ζωή του θα αποκτήσει νέο νόημα όταν η καινούργια του συμμαθήτρια θα του ζητήσει μια χάρη: να τη βοηθήσει να ελευθερώσει τον πατέρα της από τα ξόρκια μιας «μάγισσας».

Λ. Κηφισίας 109

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top