Now Reading
Πώς να κάνουμε το μπάνιο την αγαπημένη τους συνήθεια

Πώς να κάνουμε το μπάνιο την αγαπημένη τους συνήθεια

Η υγιεινή σαν παιχνίδι

Οι γονείς γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να μάθουν στα παιδιά τους να ακολουθούν τους κανόνες σωστής υγιεινής. Είναι απαραίτητο για την υγεία και την προστασία τους, τόσο των ίδιων των παιδιών όσο και των γύρω τους! Η υιοθέτηση σωστής υγιεινής είναι απαραίτητη σε κάθε δραστηριότητα, στο σπίτι, στο σχολείο, πριν το μεσημεριανό φαγητό ή αφού επιστρέψετε από μία βόλτα.
Πιστεύετε ότι η ρουτίνα της σωστής υγιεινής είναι μια βαρετή διαδικασία; Καθόλου! Η ρουτίνα αυτή μπορεί να γίνει διασκεδαστική, μέσα από ένα τραγούδι όσο πλένουμε τα χέρια μας, ένα διασκεδαστικό αφρόλουτρο με μπουρμπουλήθρες για ατέλειωτο παιχνίδι ή ένα χαλαρωτικό μασάζ στο μωράκι σας μετά το μπάνιο του. Έτσι οι γονείς αλληλεπιδρούν και δένονται διασκεδάζοντας με τα παιδιά και περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους, ενώ παράλληλα τα βοηθούν να αναπτύξουν τις αισθήσεις τους μέσω της φροντίδας. Οι γονείς μαθαίνουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο τρόπο: δείχνοντάς τους το δικό τους παράδειγμα προς μίμηση. Στο JOHNSON’S πιστεύουμε στην τεράστια δύναμη της φροντίδας και πως μπορεί να αλλάξει, όχι μόνο τις συνήθειές μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Για αυτόν τον λόγο το JOHNSON’S έχει ευρεία γκάμα προϊόντων με αγνές και απαλές συνθέσεις χωρίς parabens, θειικά άλατα, φθαλικές ενώσεις και χρωστικές. Επίσης, οι σειρές του JOHNSON’S αποτελούνται από βιοδιασπώμενα προϊόντα που δεν είναι επιβλαβή για την υδρόβια ζωή και τα οικοσυστήματα και παράλληλα το 95% των μπουκαλιών του είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Είναι ιδανικά για τη φροντίδα των παιδιών, με στόχο έναν καλύτερο κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσουν. Για παράδειγμα το JOHNSON’Kids Bubble Bath συνδυάζει απαλό καθαρισμό με μεγάλες μπουρμπουλήθρες για την πιο διασκεδαστική ώρα της ημέρας και το JOHNSON’Baby Αφρόλουτρο περιέχει την πιο ήπια σύνθεσή μας.

JOHNSON’S® Kids Bubble Bath

Αυτό το αφρόλουτρο καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Δημιουργεί μεγάλες μπουρμπουλήθρες για να κάνει την ώρα του μπάνιου ακόμα πιο διασκεδαστική! Η σύνθεση ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ® είναι το ίδιο απαλή για τα μάτια όσο το αγνό νερό, με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών.

Δείτε Επίσης

JOHNSON’S® Baby Αφρόλουτρο

Η μοναδική και ήπια σύνθεση του Johnson’s Baby Αφρόλουτρου έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Κάνει γρήγορα αφρό και ξεβγάζεται εύκολα, αφήνοντας την επιδερμίδα του μωρού σας καθαρή και υγιή. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες!

Διαθέσιμο σε συσκευασία:750ml

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top