Now Reading
Πώς να “επιβλέπεις” τα παιδιά σου ενώ κοιμάσαι…

Πώς να “επιβλέπεις” τα παιδιά σου ενώ κοιμάσαι…

Ο ευρηματικός τρόπος ενός μπαμπά που έγινε πρόσφατα viral – και μας βάζει ιδέες!

Η κούραση των σημερινών γονιών πολλές φορές χτυπάει κόκκινο, με όλες τις υποχρεώσεις – τόσο της μαμάς όσο και του μπαμπά. Ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν διαφορετικά ωράρια και οι γονείς δεν έχουν κάποιον να τους βοηθήσει.

Όταν υπάρχουν εξωτερικές δουλειές που πρέπει να γίνουν αλλά δεν είναι εφικτό να γίνουν μαζί με τα παιδιά κάποιος πρέπει να βγει εκτός… και κάποιος πρέπει να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά.

Η φύλαξη των παιδιών όταν έχεις γυρίσει στο σπίτι ύστερα από μια δωδεκάωρη βάρδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ιδιαίτερα όταν τα παιδιά είναι τέσσερα. Φαίνεται ωστόσο ότι ο μπαμπάς της συγκεκριμένης φωτογραφίας βρήκε έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο κι ευρηματικό τρόπο, ώστε τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά να κάνουν “μαζί” κάτι που θα ευχαριστούσε ταυτόχρονα και τις δύο πλευρές!

Το ίδιο θα σκέφτηκε μάλλον και η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών, Monica Weber (που έβγαλε και τη φωτογραφία), όταν γύρισε σπίτι και βρήκε τον Michael Weber κυριολεκτικά να απολαμβάνει έναν υπνάκο στον καναπέ, ενώ τα παιδιά είχαν μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια και χρώματα και κάθονταν στο πάτωμα το ένα δίπλα στο άλλο ως άλλοι ζωγράφοι εν δράσει, απέναντι ακριβώς από τον καναπέ όπου ήταν ξαπλωμένος ο μπαμπάς τους – ο οποίος… δεν κοιμόταν,,, αλλά πόζαρε ως “κοιμισμένος” στα παιδιά του… Καθώς όλα γίνονται για την τέχνη…

Αλλά ας μη γελιόμαστε, και το να είσαι στις μέρες μας γονιός είναι και θέλει τέχνη για να είναι όλοι χαρούμενοι στο σπίτι…

Δείτε Επίσης

Αυτή πάντως είναι μια καλή ιδέα που μπορεί να δοκιμάσει και να χρησιμοποιήσει τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς – και γιατί όχι και οι δύο μαζί και… να ποζάρουν ως κοιμισμένα μοντέλα στους μικρούς καλλιτέχνες της οικογένειας!

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top