Now Reading
Προτάσεις για ένα απολαυστικό σαββατοκύριακο!

Προτάσεις για ένα απολαυστικό σαββατοκύριακο!

Ελεύθερος και δημιουργικός χρόνος για όλη την οικογένεια!

ΣΙΝΕΜΑ

Πρόβατα εναντίον λύκων 2

Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες – μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις – γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!

Από 30 Ιανουαρίου 2020 στα VILLAGE CINEMAS

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Πώς φτιάχνεται μια χάρτινη σαΐτα;

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει;

Φτιάξε την δική σου σαΐτα και κατασκεύασε μια συσκευή εκτόξευσης. Προγραμμάτισε τον εκτοξευτή και στείλε το χάρτινο αεροσκάφος σου στον αέρα. Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει πιο μακριά;

Για τις τιμές των εισιτηρίων μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Για την συμμετοχή σας στο εργαστήριο είναι απαραίτητη η κράτηση στο τηλέφωνο 210 9469663, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:30 – 16:30, καθώς και η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής/υπεύθυνης δήλωσης και η αποστολή της στο logistics@eef.edu.gr.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοπαίζουμε», σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Άλκηστης Χαλικιά σε εικονογράφηση της Φωτεινής Τίκκου Τα παπούτσια των άλλων.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την Άλκηστη Χαλικιά και να ακούσετε την ιστορία της μικρής Ματού, που έφτιαξε ένα παιχνίδι με παπούτσια κι έτσι κατάλαβε λίγο καλύτερα τον δύσκολο κόσμο των μεγάλων.

Σμύρνης 5, Νέα Φιλαδέλφεια 14341 | Τ. 211 4000 808

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους ταξιδεύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τις βραβευμένες ταινίες του στην Αθήνα και την Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Πρόκειται για μια σημαντική για το Φεστιβάλ συνεργασία με έναν ιστορικό θεσμό του κινηματογράφου στη χώρα μας, η οποία δίνει την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει τις βραβευμένες ταινίες του φετινού 22ου Φεστιβάλ Ολυμπίας και μια επιλογή από τις ταινίες της 19ης Camera Zizanio.

Φέτος το ταξίδι του Φεστιβάλ Ολυμπίας στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος διπλασιάζεται! Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020, από τις 4 το απόγευμα κι ως το βράδυ και στις δύο αίθουσες της Ταινιοθήκης.

δείτε το πρόγραμμα της ΕΔΩ

Ημερήσιο εισιτήριο για ενήλικες: 9 ευρώ. Ημερήσιο εισιτήριο για παιδιά: 6 ευρώ. Είσοδος ανά προβολή: 5 ευρώ. Οι ταινίες της Camera Zizanio προβάλλονται με ελεύθερη είσοδο.

Ημερήσιο εισιτήριο για ενήλικες: 9 ευρώ. Ημερήσιο εισιτήριο για παιδιά: 6 ευρώ. Είσοδος ανά προβολή: 5 ευρώ. Οι ταινίες της Camera Zizanio προβάλλονται με ελεύθερη είσοδο.

 

ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ένα νέο πρόγραμμα ξεκινά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Mimi & Mou! Φοράμε άνετα ρούχα, βγάζουμε τα παπούτσια μας και προσγειωνόμαστε στα στρωματάκια μας! Στην πρακτική της παιδικής yoga εστιάζουμε στο σεβασμό, την ομαδικότητα και, φυσικά, τη σωστή αναπνοή.

Μέσα από κινητικά και αναπνευστικά παιχνίδια, αφηγήσεις και παραμύθια, μέσα από τα στοιχεία της φύσης, το φυσικό σώμα δυναμώνει. Το συναισθηματικό σώμα απομακρύνει το άγχος και καλλιεργεί εμπιστοσύνη κι αυτοπεποίθηση.

Δείτε Επίσης

Το νοητικό σώμα εστιάζει και συντονίζεται με θετικές σκέψεις, αποκτώντας, ταυτόχρονα, αυτοέλεγχο και συγκέντρωση. Η παιδική yoga απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και δεν προϋποθέτει ανάλογη εμπειρία.

Παρασκευή 18:00 – 18:50
Σάββατο 9:00 – 9:50
Έναρξη μαθημάτων: 1 Φεβρουαρίου 2020
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα 210 3809461, 6977257327, 6977800278, καθημερινά 16:00 – 21:00 και στο info@mimiandmou.com
www.mimiandmou.com
Πολυχώρος Mimi & Mou, Ζωοδόχου Πηγής 58 (Στάση μετρό: Πανεπιστήμιο)

 

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 12.00-14.00 από το KinderDocs στο Μουσείο Μπενάκη/Πειραιώς 138
Rediscovery της Phie Ambo

Πώς μπορούν τα παιδιά να μάθουν μέσω της επαφής τους με τη φύση; 47 μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 11-16 ετών περνούν 10 εβδομάδες σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο οικοδομής, το οποίο έχει και πάλι ιδιοποιηθεί η φύση. Ο χώρος αυτός γίνεται το σχολείο τους και εκεί είναι ελεύθερα να φτιάξουν μια κοινωνία από το μηδέν, ακριβώς όπως αυτά τη θέλουν. Η ταινία παρακολουθεί τα παιδιά από κοντά, χωρίς σχολιασμό, αυτό το διάστημα όπου μαθητεύουν κοντά στη φύση και καθένα βρίσκει τη θέση και τον ρόλο του στην κοινωνία που τα ίδια επινόησαν.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: benaki.gr | www.kinderdocs.com

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η ΛΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ”ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ”
Κάθε Κυριακή στις
12:00 το πρωί στο Θέατρο ΑΡΓώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210-29-22-057 , 6932-733-587 Προπώληση στο Θέατρο ΑΡΓώ Ελευσινίων 15, (ΜΕΤΡΟ) Μεταξουργείο

Διάρκεια παράστασης 80 λεπτά

Θεατρική διασκευή της Δέσποινας Μαραγκουδάκη από το βιβλίο του Peter.H.Reynolds ”η τελεία”.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top