Now Reading
Παίζοντας… χωρίς περιορισμούς όρασης

Παίζοντας… χωρίς περιορισμούς όρασης

Για να έχουν όλοι πρόσβαση στο παιχνίδι

Σε όλους αρέσουν τα γρήγορα παιχνίδια με κάρτες. Το UNO είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, που αναγνωρίζεται εύκολα από τις πολύχρωμες κάρτες του και είναι αγαπητό σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Τώρα, ακόμα περισσότεροι παίκτες μπορούν να το δοκιμάσουν. Πρόσφατα, ο διάσημος κατασκευαστής παιχνιδιών Mattel έκανε το ντεμπούτο του πρώτου επίσημου Braille deck με κάρτες καρτών UNO, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (NFB).

Ο στόχος του εγχειρήματος αυτού ήταν να καταστήσει το παιχνίδι πιο προσιτό στους τυφλούς παίκτες και στους παίκτες με χαμηλή όραση. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μετά τις 6 Οκτωβρίου.

Στις άκρες τους οι κάρτες θα έχουν ανάγλυφες τελείες Braille, και όλοι οι παίκτες θα μπορούν να ανακοινώνουν φωναχτά ποιο αριθμό έχουν καθώς παίζουν. Ανάγλυφες τελείες υπάρχουν και στη συσκευασία.

Οι οδηγίες του παιχνιδιού είναι διαθέσιμες για λήψη σε αρχεία ήχου braille. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα προγράμματα Alexa ή Google Home που μπορούν να μετατρέψουν τις γραπτές οδηγίες σε ήχο.

«Είμαστε περήφανοι που το UNO Braille βρίσκεται πλέον στα ράφια των καταστημάτων και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια ακόμη μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων» δήλωσε ο επικεφαλής του τομέα των παιχνιδιών της εταιρείας.

Δείτε Επίσης

Το 2017 η ίδια εταιρεία είχε δημιουργήσει το UNO ColorADD, το πρώτο παιχνίδι καρτών που σχεδιάστηκε για να μπορεί να χρησιμοποιείται από άτομα με αχρωματοψία.

Είναι σημαντικό δημοφιλή παιχνίδια που προσφέρουν διασκέδαση και ευχαρίστηση να είναι σύμφωνα με τις ανάγκες όσο γίνεται περισσότερων ανθρώπων.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top