Now Reading
Πάσχα με αγάπη από την FREZYDERM!

Πάσχα με αγάπη από την FREZYDERM!

H FREZYDERM στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου & σας καλεί σε ένα «digital activation αγάπης»

Με στόχο να προσφέρει χαμόγελα και αίσθηση ανακούφισης, η FREZYDERM επιθυμεί να συμβάλλει σε ένα καλύτερο «αύριο» για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές που διατηρεί η Κιβωτός του Κόσμου, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη σημαντική θέση που κατέχει η «οικογένεια» στη φιλοσοφία της εταιρείας.

Ο κος Ιωάννης Αναστασίου, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Η FREZYDERM παραμένει σταθερά δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται στήριξη, καθώς η φροντίδα των παιδιών και της οικογένειας τοποθετείται στην κορυφή της φιλοσοφίας της εταιρείας μας. Πέρα από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε χαρά και αγάπη, με όποιο μέσο έχουμε κάθε φορά στη διάθεσή μας. Για να βοηθήσουμε τα παιδιά, αρκεί πάντα να υπάρχει η θέληση – και ο τρόπος, θα βρεθεί».

Φέτος το Πάσχα, η έμπρακτη στήριξη και απόδειξη αγάπης είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στον ίδιο τον εαυτό μας.

Στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου

  • με κλήση στο 19828 (2,60€/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής τηλεφωνίας)
  • ή με κλήση ή μήνυμα στο 19828 από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (2,48€/κλήση ή sms με ΦΠΑ).

Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού». Εξυπηρέτηση Δωρητών: 2105141935

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kivotostoukosmou.org

@Frezyderm #MyFrezyderm #pasxa_me_agapi

Δείτε Επίσης

 

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top