Now Reading
Ο Ιούνιος ξεκινάει μαγικά με νέα από τον Harry Potter!

Ο Ιούνιος ξεκινάει μαγικά με νέα από τον Harry Potter!

H J.K. Rowling θα κυκλοφορήσει σύντομα τέσσερα νέα eBooks από το μαγικό σύμπαν του αγαπημένου μας ήρωα!

Φανταστικά νέα, μάγοι, η γνωστή συγγραφέας J.K. Rowling θα κυκλοφορήσει τέσσερα νέα βιβλία του Harry Potter από τον Ιούνιο. Η μαγική συνέχεια της σειράς θα δημοσιευτεί από την εταιρεία Pottermore της Rowling, που είναι και η πηγή για οτιδήποτε αφορά τον Χάρι Πότερ.

Η Pottermore έσπασε την επιβλητική σιωπή για τα eBooks μέσω της ιστοσελίδας της την Παρασκευή 24 Μαΐου, αποκαλύπτοντας ότι θα ονομάζονται Harry Potter: A Journey Through … και ότι θα προσαρμόζονται από το ηχητικό βιβλίο Harry Potter: Μαγεία. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το audiobook ήταν εμπνευσμένο από την ομώνυμη έκθεση της βρετανικής βιβλιοθήκης.

Η σειρά αποσκοπεί στο να πάει τους αναγνώστες «πίσω στο χρόνο για άλλη μια φορά για να μάθουν για την παραδοσιακή λαογραφία και τη μαγεία που βρίσκεται στην καρδιά των ιστοριών του Χάρι Πότερ», σύμφωνα με την Pottermore. Για να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα θα έχουν επιπλέον σημειώσεις, σελίδες χειρογράφων και γοητευτικά σκίτσα, όπως άλλωστε το ίδιο συνέβη και προηγουμένως στο «Χάρι Πότερ: Μια Ιστορία της Μαγείας».

Οι τίτλοι των νέων ebooks θα είναι οι εξής:

Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts

Δείτε Επίσης

Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology

Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy

Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top