Now Reading
Οι πιο ωραίες προτάσεις του σαββατοκύριακου για όλη την οικογένεια

Οι πιο ωραίες προτάσεις του σαββατοκύριακου για όλη την οικογένεια

Γιατί τις πιο όμορφες στιγμές μας τις ζούμε μαζί!

ΜΟΥΣΙΚΗ 

Το Μέγαρο των παιδιών

Τα τραγούδια του Λουκιανού δεν γνωρίζουν ηλικίες. Κατοικούν το  ίδιο καλά  στον κόσμο των σημερινών παιδιών και στις παρέες των μεγάλων. Ο όμορφος καουμπόι από την Κυψέλη, με όπλο τη μουσική του, στόχευσε στα πιο τρυφερά μας αισθήματα και εγκαταστάθηκε για πάντα στην καρδιά μας.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί:
Αντώνης Λουδάρος, Χριστίνα Τσάφου, Γιάννηw Καλατζόπουλος, Αργύρης Παυλίδης, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
οι τραγουδιστές 
Δώρος Δημοσθένους, Μαρία Κηλαηδόνη
Σκηνοθεσία  Άννα Βαγενά
Διεύθυνση επταμελούς ορχήστρας:  Βασίλης Γκίνος
Επιλογή αρχειακού υλικού Λουκιανού Κηλαηδόνη: Άννα Βαγενά-Αφροδίτη Δασκαλάκη
Επιμέλεια σκηνικών & κοστουμιών:  Αντώνης Χαλκιάς
Σχεδιασμός φωτισμών: Αντώνης Παναγιωτόπουλος

 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

Στις 30 Νοεμβρίου 2019, 40.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών είδαν τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) να ζωντανεύει. Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού άναψαν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, το Παγοδρόμιο γέμισε επισκέπτες που στροβιλίζονταν σε γιορτινούς ρυθμούς, ενώ τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετείχαν κι αυτά, με δύο χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, το «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas» του Johnny Mathis και «Το Βαλς των Λουλουδιών» από τον Καρυοθραύστη του Τσαϊκόφσκι, οι οποίες θα παρουσιάζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Μια βόλτα… δεν είναι ποτέ αρκετή!

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 

Δίπλα δίπλα Άγγελου Αγγέλου – Έμης Σίνη

Μια παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά 3 έως 6 ετών αλλά μας αφορά όλους

ΜΙΚΡΟ ΕΘΝΙΚΟΘΕΑΤΡΟ REX – ΣΚΗΝΗ «ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ»

Μια ιστορία, ένα σπίτι και μια σχέση που χτίζονται, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, μπροστά στα μάτια των παιδιών και με τη δική τους βοήθεια. Οι βραβευμένοι συγγραφείς θεάτρου για παιδιά Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, συνεργάζονται για πρώτη φορά με την παιδική μας σκηνή, σε μία παράσταση με λίγα λόγια που έχει να πει πολλά. Από τί υλικά χτίζονται τα σπίτια, τα κτίρια, οι σχέσεις, η υπομονή, η εμπιστοσύνη; Πώς αντιμετωπίζει κανείς τα εμπόδια και τις αναποδιές; Πώς διαχειριζόμαστε το λάθος μας; Μπορούμε μόνοι μας ή είναι καλύτερα να ζητήσουμε βοήθεια; Να μοιραστούμε την ιδέα μας ή να την κρατήσουμε για τον εαυτό μας; Ο Φοίβος Συμεωνίδης σκηνοθετεί με εφόδια τους κώδικες του βωβού κινηματογράφου και της slapstick κωμωδίας και δημιουργεί χώρο για διάδραση.

 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Δείτε Επίσης

The Christmas Factory – Η Επέλαση των Ξωτικών

Το πιο πρωτότυπο, το πιο γλυκό, το πιο πολύχρωμο και πιο παραμυθένιο “Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών” ετοιμάζεται για να υποδεχθεί τους φίλους των Χριστουγέννων, ανεξαρτήτου ηλικίας, από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου.

Η Dreamstar διοργανώνει το μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αθήνας στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
Και φέτος, στο εντυπωσιακό “Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών”, τα μικρά μας ξωτικά ετοιμάζουν τα πιο φαντασμαγορικά σκηνικά, τα πιο ευφάνταστα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, χιλιάδες δώρα που θα χαρίσει ο Άι Βασίλης στα παιδιά και τα πιο Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα!
Περιπλανηθείτε για μια ακόμη χρονιά στην ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Αθήνας, δοκιμάστε τις νοστιμιές που θα βρείτε σε κάθε γωνιά, κάντε τις χριστουγεννιάτικές σας αγορές, επισκεφθείτε τα 9 διαδραστικά εργαστήρια αλλά και την laser arena, την χιονοτσουλήθρα, το παγοδρόμιο, την ρόδα, τον δωρεάν παιδότοπο και πολλά ακόμη!
Το “Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών” ανοίγει τις πόρτες του στις 30 Νοεμβρίου με ένα μεγάλο πάρτι εγκαινίων και την φιλανθρωπική “επέλαση” σε συνεργασία με το Make-a-Wish (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδος) και δεν θα λείψει κανείς!

Παιδιά κάτω των 3 ετών ΔΩΡΕΑΝ

Ωράριο λειτουργίας καθημερινά 10:00-22:00 από 30/11 έως 5/01

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Το Ίδρυμα Ευγενίδου ντύνεται με τα πιο λαμπερά γιορτινά του και υποδέχεται, κι αυτά τα Χριστούγεννα, μικρούς και μεγάλους με μία σειρά από εντυπωσιακές προβολές του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, πρωτότυπες επιδείξεις πειραμάτων, εργαστήρια του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας και όχι μόνο…

Το καλωσόρισμα ξεκινά φέτος από την εξωτερική όψη του Ιδρύματος Ευγενίδου με τον νέο του εντυπωσιακό φωτισμό αλλά και μία μοναδική φωτεινή εικαστική εγκατάσταση. Ένα τεράστιο φεγγάρι λαμποκοπά στην κεντρική όψη του κτηρίου από την μεριά της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ από την μεριά της οδού Πεντέλης στραφταλίζουν αστέρια… και πλανήτες!

Όλο το νέο πρόγραμμα του Ιδρύματος Ευγενίδου: εδώ

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top