Now Reading
Οι Ομάδες Στήριξης έρχονται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας

Οι Ομάδες Στήριξης έρχονται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας

Σάββατο 21/12 στις 16.00, θέμα της πρώτης συνάντησης: «Κρίσεις πανικού»

Οι Ομάδες Στήριξης έρχονται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας. Δίωρες συναντήσεις για θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνο, που μας απασχολούν και μας δυσκολεύουν στη διαχείριση τους. Στην πρώτη συνάντηση θα μιλήσουμε για τις «Κρίσεις πανικού». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 16:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

 

Θα μιλήσουν οι: Γιάννης Στάνκογλου (ηθοποιός), Χρίστος Χ. Λιάπης (MD, MSc, PhD ψυχίατρος-δρ. ΕΚΠΑ-πρόεδρος ΚΕΘΕΑ), Αιμιλία Αντωνογιαννάκη (ψυχολόγος, Bsc, BA), Σαμ Αλεξόπουλος (alternative Therapist), Κατερίνα Τζουμερκιώτη (δημοσιογράφος).

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Γιώτα Ζαγγανά.

Λίγα λόγια για τις «Ομάδες Στήριξης»

Πώς μιλάμε για τα προβλήματα που βασανίζουν την ψυχή μας;

Πώς τα αντιμετωπίζουμε;

Γιατί φοβόμαστε να μιλήσουμε για τα σκοτάδια μέσα μας;

Δείτε Επίσης

 

Στην πρώτη συνάντηση στο IANOS Café ,το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 16:00-18:00, μιλάμε για τις Kρίσεις πανικού. Άνθρωποι που βιώνουν κρίσεις πανικού, άνθρωποι από το περιβάλλον τους, επιστημονικοί σύμβουλοι, εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης, πρακτικές συμβουλές, σε μία ομάδα που επιχειρεί να ρίξει λίγο φως, να δώσει μια ανάσα ανακούφισης, να προσεγγίσει το ζήτημα και να μιλήσει ανοιχτά για το φόβο. Να απαλύνει, να ανακουφίσει, να ακούσει, να στηρίξει, να απλώσει το χέρι με θάρρος, ενσυναίσθηση και κατανόηση. Μέσα από τις Ομάδες Στήριξης επιχειρούμε να φτιάξουμε μια παρέα συνεργασίας, κατανόησης, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας. Να μιλήσουμε ανοιχτά, να ανοίξουμε ένα μικρό παράθυρο σε αυτά που μέσα μας φαντάζουν τόσο αφόρητα και δύσκολα. Να γίνουμε ο καθρέφτης του εαυτού μας, ο καθρέφτης του αγαπημένου μας, του παιδιού μας, της μητέρας μας, του κολλητού μας. Να μοιραστούμε έναν απογευματινό καφέ και μία κουβέντα με «φίλους» , να αφουγκραστούμε την ψυχή μας, να μάθουμε ίσως κάτι που δεν ξέραμε για μας τους ίδιους, να γαληνέψουμε τις εσωτερικές μας φουρτούνες, όσο μπορεί και όσο θέλει ο καθένας από μας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: ianos.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top