Now Reading
Οι καλύτερες προτάσεις για το σαββατοκύριακο

Οι καλύτερες προτάσεις για το σαββατοκύριακο

Οι πιο όμορφες στιγμές είναι αυτές που ζούμε με τα παιδιά μας

ΣΙΝΕΜΑ

Η Οικογένεια Άνταμς συνεχίζεται…

 

ΘΕΑΤΡΟ

Μια Χειμωνιάτικη γιορτινή παράσταση από την ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ

«ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ!»

από τις 24 Νοεμβρίου στο Θέατρο OLVIO, για παιδιά από 4 έως 10 ετών

Πλησιάζουν οι γιορτές και η αγαπημένη ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ παρουσιάζει φέτος για 3η χρονιά, μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση! Μια περιπέτεια γεμάτη δράση, μουσική και τραγούδι, αλλά και όμορφες συγκινητικές στιγμές, που αποδίδει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων: την ομορφιά του να δίνεις, να μοιράζεσαι και να αγαπάς.

Περίληψη:

Σε ένα εργοστάσιο παιχνιδιών, ο πλούσιος ιδιοκτήτης του, που δεν έχει μάθει ποτέ να δίνει τίποτα και σε κανέναν, ενθουσιάζεται όταν ξαφνικά στη πόρτα του εμφανίζεται ένα ξωτικό των Χριστουγέννων που γνωρίζει να φτιάχνει υπέροχα παιχνίδια. Κι ενώ εκείνος του προσφέρει αμέσως δουλειά, σχεδιάζοντας να τον χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τα πονηρά του σχέδια, το ξωτικό έχει μια σημαντική αποστολή: Να επιστρέψει ένα δώρο σε κάποιον που το έχασε. Τα πράγματα θα φτάσουν στο απροχώρητο, όταν το ξωτικό αποφασίσει να αφήσει το εργοστάσιο και να φύγει μακριά, ενώ ο ιδιοκτήτης του το καταδιώκει προσπαθώντας να το πείσει να επιστρέψει. Οι δυο τους εγκλωβίζονται σε μια χιονοθύελλα και εκεί, όταν όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί, μια σειρά από γεγονότα θα φέρουν τους δυο πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τον ίδιο τους τον εαυτό. Και τότε ο ιδιοκτήτης θα μάθει επιτέλους να σέβεται, να εκτιμάει και να μοιράζεται, και το ξωτικό, που δίνει πάντα χωρίς να περιμένει τίποτα για αντάλλαγμα, θα πάρει περισσότερα από όσα μπορεί ποτέ να φανταστεί!

Το πρωτότυπο κείμενο της θεατρικής παράστασης υπογράφουν οι, αναγνωρισμένοι πλέον στο χώρο του θεάτρου για παιδιά, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Ιδρυτικά μέλη της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και βραβευμένοι το 2007 με Α’ Κρατικό βραβείο Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Έργου, το 2015 με το Α’ Κρατικό βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου και το 2017 με τη διεθνή διάκριση White Raven). Με μια πλοκή χιουμοριστική, αλλά και περιπετειώδη, με υπέροχα πρωτότυπα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επι σκηνής με τη χρήση μουσικών οργάνων από τέσσερις ταλαντούχους ηθοποιούς, με την μοναδική σκηνοθεσία και τα σκηνικά του πολυμήχανου Γκάυ Στεφάνου, που συνεχίζει και φέτος την γόνιμη συνεργασία με την ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ (βλ. «Σβήσε το φως», «Απαγορεύεται η μουσική», «Δυο ξεροκέφαλες κουτάλες» κ.α), αλλά και με τη γοητευτική επιμέλεια κίνησης του Θάνου Δασκαλόπουλου, η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ υπόσχεται, για άλλη μια φορά, μια άκρως γιορτινή και παραμυθένια παράσταση!

Από 24 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12 π.μ.

 

ΒΙΒΛΙΟ

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12:00
σας περιμένουν  στον Μάρτη
για να μαγειρέψετε όνειρα και να ταξιδέψουμε με τη φαντασία
στα μαγικά τοπία του
ΝΟΤΟΥΡΝΟ, συνταγές για όνειρα
της πολυβραβευμένης ISOL,
που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο!


Είσοδος ελεύθερη.
Για παιδιά από 4 ετών.

Facebook event

Δείτε Επίσης

Μάρτης: Χάρητος 8, 10675, Κολωνάκι, 210 3210982
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Το 2ο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στον Κινηματογράφο Δαναός, από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου. Προσκαλούμε τα παιδιά και τις οικογένειες της Αθήνας σε μια γιορτή του παγκόσμιου παιδικού κινηματογράφου ακόμα πιο πλούσια και διασκεδαστική από την περσινή!

Το  Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας ιδρύθηκε για να υποστηρίξει και να προωθήσει την παγκόσμια δημιουργική κινηματογραφική παραγωγή για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.

Στόχος του είναι να ψυχαγωγήσει και να συγκινήσει το νεανικό κοινό προσφέροντας ένα πλούσιοδιασκεδαστικό και ενδιαφέρον κινηματογραφικό πρόγραμμα.

Το Φεστιβάλ είναι ετήσιο και λαμβάνει χώρα στην αρχή του χειμώνα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του οποίου καλούμε τις οικογένειες να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την Αθήνα.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα: athicff.com

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ AHENS FOR KIDS ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΜΟΥΣΕΙΟ

Κυριακή 24/11 στις 2 μ.μ. – 3:30 μ.μ.

Ένα ταξίδι στην αγαπημένη μυθολογία ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά με πρωταγωνιστές τους θεούς του Ολύμπου και όχι μόνο.
Ηλικίες :6-9 ετών
Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας γιατί είναι περιορισμένες.
Διάρκεια: 1.30 ώρα
Κόστος: παιδί 10ευρώ, ενήλικας 5ευρώ
περιορισμένος αριθμός παιδιών ανά ομάδα.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο για το μουσείο που θα πληρώσετε εκεί.
(10 ευρώ για 1 ενήλικα)
παιδιά δωρεάν
Για κρατήσεις μόνο με αποστολή email

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top