Now Reading
Ξενάγηση στο πιο λαχταριστό μουσείο του κόσμου

Ξενάγηση στο πιο λαχταριστό μουσείο του κόσμου

Η πιο αγαπημένη λιχουδιά, μικρών και μεγάλων, τώρα σε μια σειρά θεματικών μουσείων

Με τις θερμοκρασίες που έχει αυτός ο χειμώνας μέχρι στιγμής στη χώρα μας αντί για λευκά Χριστούγεννα μάλλον θα έχουμε ηλιόλουστα και με ζέστη που θα ευνοεί μαζί με τα γλυκά των εορτών και λίγο… παγωτό! Παγωτό και λίγο όμως είναι κάπως σαν σχήμα οξύμωρο – αυτό μάλλον θα σκέφτηκαν στην Αμερική οι δημιουργεί του Μουσείου Παγωτού.

Ένα μουσείο που μοιάζει να ξεπήδησε από τις σελίδες κάποιου εικονογραφημένου παιδικού βιβλίου, ή από παιδικό όνειρο ή από τα σκηνικά φαντασμαγορικής ταινίας του Χόλιγουντ, έχει ήδη κλέψεις τις εντυπώσεις και τις καρδιές των μικρών και των μεγάλων επισκεπτών του.

Το Μουσείο Παγωτού μετατρέπει τις έννοιες και τα όνειρα σε χώρους που προκαλούν φαντασία και δημιουργικότητα. Το MOIC (Museum Of Ice Cream) έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα πολιτιστικά περιεκτικό περιβάλλον και κοινότητα, που εμπνέει ανθρώπινη σύνδεση και μέσα από την καθολική δύναμη του παγωτού. Το Μουσείο Παγωτού είναι μια πρωτοβουλία της εταιρείας Figure8.

Οι άνθρωποι του Μουσείου Παγωτού πιστεύουν στη δημιουργία όμορφων και κοινόχρηστων περιβαλλόντων που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση και τη διαδραστικότητα, παρέχοντας διασκεδαστικές και πολυαισθητηριακές εκφράσεις παγωτού που ικανοποιούν τις ορέξεις της νέας γενιάς .

Δείτε Επίσης

Το Το Μουσείο Παγωτού μετράει ήδη τέσσερα σημεία: Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο και Μαϊάμι.

Με εγκαταστάσεις που θυμίζουν το μουσείο ψευδαισθήσεων ή το μουσείο σοκολάτας, ευχόμαστε κι ελπίζουμε Το Μουσείο Παγωτού να αποκτήσει έδρα και στην Ελλάδα.

Καθώς εκτός από δραστηριότητες και εντυπωσιακές αίθουσες, έχει και μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις παγωτού που δεν ανήκουν στα “εκθέματα” του μουσείου αλλά μπορούν οι επισκέπτες να τις απολαύσουν.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top