Now Reading
Να τι θα φοράς φέτος το καλοκαίρι στην παραλία

Να τι θα φοράς φέτος το καλοκαίρι στην παραλία

Προετοιμάσου και “βάλε” αυτές τις… τάσεις στην ντουλάπα σου! #SwseTaKalokairina

Το Καλοκαίρι 2017 είναι επιτέλους εδώ! Οκέι, είναι σχεδόν εδώ, αλλά πλησιάζει επικίνδυνα! Και επειδή είμαι σίγουρη ότι έχεις ανάγκη από μια ανανέωση, ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό, από το να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις της σεζόν; Έτσι, θα μπορέσεις να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη για εσένα (μπορεί να είναι και όλες…) και να αρχίσεις σιγά-σιγά να προετοιμάζεις την γκαρνταρόμπα σου, ανάλογα. Χαλάρωσε, λοιπόν, ονειρεύσου cocktails με θέα το ηλιοβασίλεμα της Οίας κι άσε με να σου δείξω τι προστάζει η μόδα για αυτό το καλοκαίρι!

#1. Τζιν φούστα σε συνδυασμό με λευκό boho bralette

Το φόρεσαν οι αγαπημένες σου fashion bloggers και τώρα θέλεις να το φορέσεις και εσύ! Και πολύ καλά θα κάνεις. Προσοχή όμως! Αντηλιακό και τζιν δεν πάνε μαζί! Ο λεκές από το αντηλιακό δεν θα φύγει εύκολα από την αγαπημένη σου denim φούστα οπότε φρόντισε να μην την κλαις με το πέρας του καλοκαιριού!

#2. Καλοκαιρινή ρόμπα τύπου μπουρνούζι

Το απόλυτο trend της σεζόν! Μην ανησυχείς όμως. Δεν μιλάω για το λευκό χνουδωτό μπουρνούζι που σε κρατάει στεγνή μετά το μπάνιο. Μιλάω για μια elegant αέρινη ρόμπα που με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα γίνει φέτος το καλοκαίρι το αγαπημένο σου ρούχο (και θα κάνεις και το απόλυτο statement –να τα λέμε αυτά!)

#3. Παντελόνες “Culottes”

Για άλλη μια χρονιά, αυτές οι παντελόνες γίνονται το must-have item του καλοκαιριού! Πάνω από ένα ολόσωμο μαγιό σε χρώματα καλοκαιρινά κι έντονα θα δώσουν αυτό το… κάτι διαφορετικό στην εμφάνισή σου!

#4. Ολόσωμες φόρμες & Playsuits

Σε λευκό χρώμα ή στο αγαπημένο denim style πάνω από το μαγιό σου. Ό,τι μαγιό θέλεις!

#5. Κιμονό

Το αγαπημένο entry στην γκαρνταρόμπα σου τώρα μπορεί να φοράς και στην παραλία, πάνω από το stylish μαγιό σου! Αμέ!

Δείτε Επίσης

#6. Λευκό πουκάμισο

Το old time classic button down λευκό πουκάμισο είναι το πιο διαχρονικό ρούχο στην γυναικεία γκαρνταρόμπα! Φοριέται πάντα και παντού! Aκόμη και στην παραλία. Έξτρα προσοχή κι εδώ με το αντηλιακό (Δεν το θες να είναι κίτρινο στο τέλος του καλοκαιριού. Το θες; ΟΧΙ!)

Να λοιπόν, πώς θα λάμψεις αυτό το καλοκαίρι στην παραλία! Ωστόσο όλα αυτά τα υπέροχα outfits χρειάζονται φροντίδα και προστασία από αντηλιακά, έκθεση στον ήλιο κλπ. Για τον ήλιο δεν μπορείς να κάνεις πολλά αλλά πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν υπήρχε ένα αντηλιακό που θα προστάτευε τα αγαπημένα μας ρούχα της παραλίας αντί να τα λεκιάζει, αφήνοντας επίμονους λεκέδες ακόμα και μετά το πλύσιμο;  #SwseTaKalokairina

Πηγή: allyou.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top