Now Reading
Μπείτε στο… πνεύμα

Μπείτε στο… πνεύμα

Εντυπωσιακά κοκτέιλ για να πείτε… εις υγείαν!

Υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με μια υπέροχη πρόποση, όσο ευφυής όμως και να είναι η ευχή πρέπει εξίσου πρωτότυπο να είναι και το ποτήρι που θα κρατάτε – και δεν αναφερόμαστε στο υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, αλλά για το περιεχόμενό του… Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σερβίροντάς τους εξαίσια κοκτέιλ που θα ζήλευαν και οι πιο διάσημοι bartenders!

Με εορταστικές φυσαλίδες

Aperol Spritz

Με βάση το Prosecco ή κάποιο άλλο αφρίζον κρασί και Aperol, το κοκτέιλ αυτό θα δώσει εορταστική πορτοκαλί νότα στο ρεβεγιόν σας.

Bellini

Σαμπάνια, αφρώδης οίνος ή Prosecco για βάση και χυμός ροδάκινο, το κοκτέιλ αυτό παραμένει στις τοπ επιλογές των πιο δημοφιλή μπαρ.

Ruby Negroni

Τζιν, Campari, πόρτο, αφρώδης οίνος και λίγο σιρόπι ράσμπερι για μια έξτρα εξωτική γλυκιά νότα.

Τα χρωματιστά

Ακτινίδιο το εξωτικό

Χυμός ακτινίδιο και φρέσκο σε κομματάκια, χυμός lime και σιρόπι, φύλλα μέντας ή δυόσμου, θρυμματισμένος πάγος, κι άλλος χυμός lime, λίγες σταγόνες B’lure Flower Extract (μπορείτε να το προμηθευτείτε στο amazon ή σε ψαγμένες κάβες), βότκα, πάγος χρωματισμένος (με μαγειρικά φυσικά χρώματα) – και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Μη μαδάς τη μαργαρίτα

Στο κλασικό ποτήρι για μαραγαρίτα, γεμισμένο με θρυμματισμένο πάγο, προσθέτουμε χυμό λεμόνι ή λάιμ, σιρόπι, τεκίλα που έχουμε αλλάξει το χρώμα της με λίγες σταγόνες λίγες σταγόνες B’lure Flower Extract, προσθέτουμε χρωματισμένο θρυμματισμένο πάγο, κρυσταλλικό αλάτι στο χείλος του ποτηριού, και μια κομμένη φέτα λεμόνι.

Το κορίτσι του Μποντ

Τζιν, θρυμματισμένος πάγος, ράσμπερι, και θρυμματισμένος χρωματισμένος πάγος – ξεχωριστό και πρωτότυπο, ό,τι πρέπει για όσες/όσους αγαπάνε την περιπέτεια.

Δείτε Επίσης

Tip: Μπορείτε να χρωματίσετε φυσικά τον πάγο θρυμματίζοντας τον με μούρα της αρεσκείας σας κι ανάλογα το χρώμα που θέλετε να δώσετε – για ροζ χρώμα τολμήστε φράουλες, και για κόκκινο δοκιμάστε ακόμα και το ρόδι.

Χωρίς αλκοόλ

Για τους μικρούς της παρέας ή για όσους θέλουν να υποδεχθούν τη νέα χρονιά εντελώς νηφάλιοι, μπορείτε να φτιάξετε εξίσου εντυπωσιακά κοκτέιλ, παγωμένα ή ζεστά, ανάλογα με τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας. Για τα παγωμένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση ανθρακούχο νερό (ή κάποιο αναψυκτικό), φρέσκους χυμούς και πολύχρωμο θρυμματισμένο πάγο. Εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση έχει και το ανθρακούχο νερό με πολύχρωμα κομματάκια φρούτων. Για ζεστά κοκτέιλ η βάση μπορεί να είναι το γάλα, και τα μπαχαρικά –βανίλια, κανέλα– και τριμμένη σοκολάτα θα δώσουν άρωμα γιορτής.

Extra tip: Μπορείτε να διακοσμήσετε τα χείλη των ποτηριών με καφέ ζάχαρη ή τριμμένο γλειφιτζούρι, κάτι που θα δώσει χρώμα αλλά και έξτρα γιορτινή γεύση.

 

Οι συνδυασμοί για κοκτέιλ είναι άπειροι, μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία, αξιοποιήστε τα ήδη υπάρχοντα ποτά της κάβας σας, προσθέστε κομμάτια φρούτων της εποχής και φυσικούς χυμούς και υποδεχθείτε τη νέα χρονιά πάνω απ’ όλα με καλή και θετική διάθεση. Χαμογελάστε, σηκώστε το ποτήρι και στην υγειά σας…

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top