Now Reading
Μιλήστε με την λογοθεραπεύτρια του CHILDIT

Μιλήστε με την λογοθεραπεύτρια του CHILDIT

Γράψτε στην λογοθεραπεύτριά μας και λάβετε δωρεάν απάντηση

ΛΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Η Λία Παλαιολόγου ασκεί το επάγγελμα του λογοπεδικού από το 2004. Σπούδάσε Λογοθεραπεία στο Queen Margaret University και Επικοινωνίες στο Deree College.

Είναι εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης, του Α’ ΤΕΣΤ-Ανιχνευτική Δοκιμασία Σχολικής Ετοιμότητας, του ΜέταΦΩΝ τεστ, και εκπαιδεύτηκε στην «Εικονογραφική Μέθοδο» της Δώρας Μαυρομμάτη.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με τα παιδιά και την αποκατάσταση των δυσκολιών τους (αρθρωτικές και φωνολογικές δυσκολίες, δυσκολίες στην ροή της ομιλίας, Διάχυτες Αναπτυξιακές Διατραχές, καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας , μαθησιακές δυσκολίες).

Συνεργάζεται με παιδικούς σταθμούς στον νομό Αττικής και αρθρογραφεί σε διαδικτυακές σελίδες παρέχοντας πληροφορίες και συμβουλές σε θέματα που σχετίζονται με τον λόγο και την ομιλία των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Τον Νοέμβριο του 2011 απέκτησε την μικρή της Νάταλι. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και της αρέσει να παρατηρεί αυτά τα «μικρά πλασματάκια» -τα παιδιά- να κατακτούν μόνα τους τον κόσμο, με τον δικό τους τρόπο και ρυθμό.

Φόρμα επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top