Now Reading
Μέχρι τις 17/4 ο 9ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Μέχρι τις 17/4 ο 9ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

«KΑΛΛΟΣ: Για Εμένα αυτό είναι Ομορφιά» με αφορμή την πρόσφατη εξαιρετική έκθεση του Μουσείου

Eμπνευσμένος από την αρχαιολογική έκθεση «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά», ο φετινός, 9ος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης έχει τίτλο «ΚΑΛΛΟΣ: Για Εμένα αυτό είναι Ομορφιά» και πραγματοποιείται για δεύτερη φορά online! 

Tο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσκαλεί και φέτος παιδιά ηλικίας 4-15 ετών (παιδιά προσχολικής ηλικίας, όλων των τάξεων του δημοτικού και του γυμνασίου και Ειδικά Σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης) να λάβουν μέρος στον νέο παιδικό διαγωνισμό «ΚΑΛΛΟΣ: Για Εμένα αυτό είναι Ομορφιά».

Μέχρι τις 17 Απριλίου 2022 τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό  στη ψηφιακή πλατφόρμα ενώ τον Μάιο θα συμμετέχουν στην αντίστοιχη «ψηφιακή» έκθεση. Παράλληλα, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί ανακαλύπτουν όλο το χρόνο εκπαιδευτικές δημιουργικές δραστηριότητες και έρχονται σε επαφή με τον κόσμο της Τέχνης. 

Στον φετινό διαγωνισμό, μέσα από ένα παιχνίδι που θυμίζει παζλ, τα παιδιά καλούνται να σκεφτούν και να δημιουργήσουν την εικόνα που αποτυπώνει για εκείνα την ομορφιά. Σκέψου ότι η ομορφιά είναι ένα σύνολο εικόνων και ο συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Για εσένα, πού βρίσκεται η ομορφιά και ποια στοιχεία την απαρτίζουν; 

Κριτική Επιτροπή Διαγωνισμού

Δείτε Επίσης

Ελένη Βερναδάκη – Κεραμίστρια
Μαίρη Κατράντζου – Σχεδιάστρια Μόδας
Χαρά Μαραντίδου – Εικαστικός, Designer και Αρχιτέκτονας
Ανδρέας Μελάς – Επιμελητής και Σύμβουλος Τέχνης
Μιχαήλ Πυργελής – Εικαστικός, Γλύπτης
Δρ. Λήδα Τσενέ – Ιδρύτρια Athens Comics Library

ΚΑΛΛΟΣ: Για Εμένα αυτό είναι Ομορφιά | Museum of Cycladic Art

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top